NaslovnicaVijestiKluivert: El Clasico je nešto posebno!

Kluivert: El Clasico je nešto posebno!

Bivši reprezentativac Holandije, Patrick Kluivert, proveo je šest godina igrajući za Barcelonu kada je bio u najboljim igračkim godinama i kaže da su utakmice protiv Real Madrida nešto što ostaje duboko urezano u sjećanju kao uspomena za cijeli život.

Kluivert El Clasico je nešto posebno!

Patrick Kluivert je tokom karijere igrao i holandski ‘der Klassiker’ kao igrač Ajaxa protiv Feyenoorda, derbi ‘della Madonnina’ u dresu Milana protiv Intera, ‘Tyne–Wear’ derbi izmedu Newcastle i Sunderlanda dok je igrao za ‘Svrake’, ali ne krije da ‘El Clasico’ nosi sa sobom veću težinu.

“Sve utakmice koje sam igrao protiv Reala, bilo na Nou Campu, bilo na Santiago Bernabeu, pamtim od prvog do posljednjeg sudijskog zvižduka”, rekao je Kluivert.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Ne postoje riječi kojima mogu da vam opišem ukus pobjede na ‘Bernebeu’. Još kada date gol za pobjedu, pa to je neopisiv osjećaj”, prisjetio se Holanđanin svojih nastupa u El Clasicu.

Većina kladionica vide Barcelonu kao apsolutnog favorita u današnjem susretu. Jedna od najvećih svjetskih kladionica bet365 je naklonjena katalonskom klubu, ponudivši koeficijent 1,57 na pobjedu Barcelone, dok je na pobjedu Madriđana koeficijent 5,50. Kvota na nerješen rezultat je tačno 4,50.

Pobjeda Barcelone

Barcelona je u prvom dijelu sezone pobijedila Real Madrid ubjedljivim rezultatom 4:0, a novi ‘El Clasico’ na programu je danas na ‘Nou Campu’ sa početkom u 20 sati i 30 minuta.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!