NaslovnicaVijestiIma veliku želju da igra u Ligi prvaka i naredne dvije sezone:...

Ima veliku želju da igra u Ligi prvaka i naredne dvije sezone: Raheem Sterling otkrio svoju sljedeću destinaciju!

Trebalo je neko vrijeme da se vijesti o zabrani igranja Manchester Cityja u Europi, slegnu, ali špekulacije o odlasku njihovih najboljih igrača će biti tu barem dok se ljeto ne završi.

Ima veliku želju

Gotovo svaka glasina je o transferima najboljih igrača koji imaju želju igrati u Ligi prvaka, a ako to City ne može dati svojim igračima, onda je prirodno da neki od njih žele otići.

Španjolski zastupnik AS razgovarao je s Raheemom Sterlingom uoči njihove utakmice protiv Real Madrida, a neki od njegovih komentara možda bi bili alarmantni za Građane.

Treba istaknuti da španjolski tisak AS voli vrtjeti stvari u korist velikih timova, te im se sviđa ideja o velikoj transfernoj priči, ali tu bi definitivno moglo biti nečega.

Pitali su ga o raznim stvarima, ali o utakmici sa Realom i igračima kojima se divi, a sljedeći komentari o Real Madridu se čine zanimljivim:

Na pitanje o Zidaneu: “Mislim da je toliko puta osvojiti Ligu prvaka, pogotovo zaredom, vrlo teško. Ne mislim da je to sreća, to je definitivno formula.”

Na pitanje o mogućem igranju za Real u budućnosti: “To je jedna od tih stvari … Trenutno sam u Cityju i stvarno sam sretan. Ali kažem da je Real Madrid fantastičan klub, kad vidite bijeli dres, točno znate za što se klub zalaže, to je ogromno. Ali istodobno, sada imam ugovor s Cityjem i to moram poštivati. Ali to je fantastičan klub. ”

Možete ovo gledati na dva različita načina. On uglavnom daje medijski obučen odgovor na poštovanje prema nadolazećem protivniku i vlastitom klubu, ali također kaže i više nego što stvarno treba – pogotovo kada govorimo o dresu i povijesti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!