NaslovnicaVijestiKo je najbolji igrač Barce ove sezone?

Ko je najbolji igrač Barce ove sezone?

Ko je najbolji igrač Barce ove sezone? Barcelona su još ostale dvije utakmice ove sezone i oni još uvijek ne odustaju od titule. Barcelona ima isti broj bodova kao i vodeći Real Madrid, koji ima sve u svojim rukama, jer imaju utakmicu manje od Barcelone.

Ko je najbolji igrač Barce ove sezone?

Igrači kao što su Gerard Pique, Sergio Busquets, Samuel Umtiti, Marc-Andre ter Stegen, Ivan Rakitić, Sergi Roberto i Rafinha bili su važni u Primeri za Barcelonu, no koja su tri igrača oko kojih se je sve vrtilo ove sezone? Odgovor je jednostavan, trio MSN. Ali, koji je od njih trojice bio najbolji ove sezone?

Neymar

Neymara su kritizirali mnogi u trenutnoj sezoni zbog relativno malog broja golova, ali ova je sezona bez sumnje bila najbolja, što se tiče Neymara, od prelaska iz Santosa u ljeto 2013. Iako je bio najmanje učinkovit član Barcinog MSN tra s 10 golova u La Ligi, 25-godišnjak je bio jednako važan kao kreator, a ove sezone zabilježio je 10 asistencija u španskoj ligi.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Louis Suarez

Luis Suarez možda nije ovu godinu odigrao kao prošlu, kada je osvojio i Zlatnu kopačku, titulu za najbolje strijelca Evrope, ali je itekako pomogao Barci u ispunjenju ciljeva u ovoj sezoni.

Nakon što je postigao 40 golova u La Ligi prošle sezone, bivši napadač Liverpoola postigao je 27 golova u 33 nastupa ove sezone, a neki od njih su bili mnogo, mnogo važni za Barcu.

Suarez je po dva gola protiv Espanyola, kod kuće i u gostima, kao i ključni pogodak Valencije, Villarreala i Seville, te je takodjer jedini igrac iz obje ekipe koji je postigao pogodak na obje utakmice Elclasica ove sezone. Takodjer je zabilježio i 12 asistencija.

>> Crvena Zvezda otkrila ko će ih voditi naredne sezone

Lionel Messi

Najbolji igrač Barce ove sezone, prošle sezone, prošlih 5 sezona, proślih 10 sezona i najbolji igrač u historji ovog kluba. Da li je potrebno šta još pisati? Jeste.

Peterostruki osvajač nagrade za najboljeg igrača na svijetu, ove godine će osvojiti i Zlatnu kopačku, koju je ranije osvajao već tri puta. On je postigao 35 golova u ligi, te je takodjer zabilježio i 9 asistencija. Partija koja se izdvaja od ostalih je ona na zadnjem El clasicu, kada je postigao dva gola, ostavio Barcu u trci za titulu sjajnim pogodkom u 90 minuti te je još jednom dokazao svoju veličinu simboličnom proslavom pogodka.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!