NaslovnicaVijestiKo je najskuplji nogometaš na svijetu?

Ko je najskuplji nogometaš na svijetu?

Napadač Barcelone Neymar je najskuplji nogometaš na svijetu sa procijenjenom vrijednošću od 210,7 milijuna eura na temelju istraživanja Međunarodnog centra za sportska istraživanja (CIES).

najskuplji nogometaš

Analiza je zasnovana na transferima, učinku igrača (golova, asistencije), ugovora, starosti, snage kluba, a na listi je 110 igrača, vrijednosti preko 40 milijuna eura.

Iza Neymara, koji je prema CIES-u najskuplji nogometaš na planeti je tandem Tottenhama Dele Alli (155,1 milijun) – Harry Kane (153,6 milijuna), a četvrti je Lionel Messi iz Barcelone sa 151,7 milijuna.

Donnaruma se izjasnio o produžetku ugovora s Milanom

Ernesto Valverde sprema senzacionalnu ponudu za mladu zvijezdu Real Madrida

Antonio Conte dovodi četiri nova pojačanja u vrijednosti od 250 milijuna funti

Transfer glasine: Zvijezda Reala pred potpisom za United, Barca dovodi igrača Atletica, Arsenal napušta jedan od najboljih igrača

Zvanično najbolji igrač Europe Cristiano Ronaldo tek je na 11. mjestu s procjenom od 112,4 milijuna eura, a ispred njega od pete do 10. pozicije redom su Antoine Griezmann (150,3), Luis Suarez (140,8), Paul Pogba (134,3), Gonzalo Higuain (120,2), Eden Hazard (117,2) i Paulo Dybala (115,3).

Od igrača sa prostora bivše Jugoslavije najveću vrijednost ima slovenački vratar iz madridskog Atletica Jan Oblak (44. mjesto sa 65,1 milijun), hrvatski nogometaš iz Barcelone Ivan Rakitić je za pet pozicija slabije rangiran (61,6), dok je njegov zemljak i vezista Real Madrida Mateo Kovačić 63. sa 55,8 milijuna.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!