NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović ne odustaje od svoje karijere i mijenja klub na kraju...

Zlatan Ibrahimović ne odustaje od svoje karijere i mijenja klub na kraju sezone

Italijanski mediji izvještavaju da bi Zlatan Ibrahimović mogao napustiti Milan na kraju sezone i potencijalno se pridružiti ekipi Monze.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon uspješne saradnje iz prošlosti, tim kojim upravlja Adriano Galliani razmatra mogućnost da dovede Zlatana Ibrahimovića kako bi osnažili ekipu za borbu za Evropu u narednoj sezoni.

Uspješna karijera Zlatana Ibrahimovića dostigla je novu prekretnicu kada je nedavno postao najstariji strijelac u Seriji A nakon što je postigao pogodak iz penala protiv Udinesea u dobi od 41 godinu i 166 dana, oborivši rekord koji je ranije držao Alessandro Costacurta.

Unatoč svojim godinama, 41-godišnji nogometaš nikada ne gubi motivaciju za svoj omiljeni sport, što se potvrđuje i njegovim povratkom u reprezentaciju Švedske.

“Vjerojatno se pitate što još uvijek radim tu. Mislite da sam glup, jer sam ovdje? Imam 41 godinu i igram u reprezentaciji. Ali samo sačekajte da budete blizu kraja. Tada ćete razumjeti sve što radim i počet će vas hvatati panika. Nećete željeti da stanete, te pod svaku cijenu ćete imati želju da nastavite,” rekao je Ibrahimović.

Milanovi planovi za sljedeću sezonu ne uključuju Zlatana Ibrahimovića, što bi mogao biti jedan od razloga zbog kojih će napustiti klub kada mu istekne ugovor na kraju sezone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Grad Leverkusen istražuje mogućnost da se jedna ulica nazove po Xabiju...

0
Prema navodima njemačkog časopisa Spiegela, postoji mogućnost da se u bliskoj budućnosti u gradu Leverkusenu odluči nazvati ulicu po španjolskom nogometnom treneru Xabiju Alonsu,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!