NaslovnicaVijestiKo su favoriti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji? Većina kladionica dijeli isto...

Ko su favoriti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji? Većina kladionica dijeli isto mišljenje!

Većina svjetskih kladionica već je objavila kvote za naslov svjetskog prvaka – koje je na programu ovo ljeto između 14. juna i 15. jula u Rusiji.

favoriti na Svjetskom prvenstvu

Jasno je da su među favoritima za naslov svjetskog prvaka uvijek iste ekipe – nekoliko južnoameričkih ekipa i velika europska petorka (ovaj put bez Italije, koji se nisu uspjeli kvalificirati). Ove godine se ništa ne razlikuje, prema mišljenju ‘bookmakersa’, najvećim favoritima planove može zagorčati još šest reprezentacija.

[su_champions_league]

Belgija, Portugal, Urugvaj, Hrvatska, Kolumbija i Rusija su momčad koje mogu zakomplikovati borbu za najviše pozicije – na primjer, da se plasiraju najmanje u četvrtfinale, možda čak i polufinale.

U posljednjih 30 godina u elitni krug, kroz sporedna vrata su ušle Nizozemska (2014.), Urugvaj i Nizozemska (2010.), Portugal (2006.), Turska i Južna Koreja (2002.), Hrvatska i Nizozemska (1998.), Švedska i Bugarska (1994.).

>> Franck Ribery na stolu ima ponude od dva kluba i sve manje strpljenja što se tiče novog ugovora!

Ako uspoređujemo koeficijente u različitim kladionicama, dobivamo iznimno usklađenu sliku. Razlike između kladionica su iznimno male. Prema kvotama, u nedjelju 15. srpnja na stadionu u Moskvi na Luzhniki vidjet ćemo susret između Brazila i Njemačke. To su momčadi koje imaju najmanji koeficijent. Tako na primjer ako danas uložite jedan euro na bilo koju od ovih dviju momčadi, u slučaju konačnog slavlja dobit ćete pet eura.

[su_champions_league]

Prema kladionicama, polufinalisti će biti Francuska i Španjolska, a u četvrtfinalu bi se trebali naći Argentina, Belgija, Engleska i Portugal.

Iza ove “osmorke” kladionice su postavile Urugvaj, Hrvatsku, Kolumbiju, zatim Rusiju i Poljsku, Dansku, Švicarsku i Meksiko (za uložen 1 euro dobijtete oko 35 eura). Zatim slijede: Švedska, Srbija, Island, Peru, Egipat, Senegal, Nigerija (za 1 euro dobijete između 150 i 200 eura). Na dnu liste se nalaze egzotične države poput Paname i Saudijske Arabije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!