NaslovnicaVijestiKoja je najfascinantnija stvar kod Jurgen Kloppa?

Koja je najfascinantnija stvar kod Jurgen Kloppa?

Koja je najfascinantnija stvar kod Jurgen Kloppa? Paul Scholes je otkrio šta je njemu najfascinantnija stvar kod Jurgen Kloppa. Liverpool je na putu da osvoji svoj prvi trofej pod njemačkim stručnjakom.

Koja je najfascinantnija

Pobjeda od 3-0 nad Villarrealom u četvrtak im je pomogla da prođu u finale Europa lige i sastanu se sa Sevillom 18. svibnja.

Scholes je pomno pratio napredak Liverpoola pod vodstvom Kloppa ove sezone. I rekao je da je njegov entuzijazam zarazan.

“Vrlo je poseban. Samo gledajući ga na intervjuu, on je velika vrijednost”, rekao je Scholes.

“On je sretan čovjek, dobar čovjek i njegovi igrači reagiraju na to.”

“On izgleda kao da voli svakog od njih – i oni ne igraju polovično za njega.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Liverpools dočekuje Watford danas u 17:00h, znajući da ih pobjeda može dovesti samo bod od petog mjesta na kojem se nalazi West Ham.

Čekićari su bili na krivom kraju kada su jučer izgubili od Swanseaja rezultatom od 4-1 na Upton Parku.

Nakon Watforda, Redsi posljednje dvije utakmice ove sezone igraju protiv Chelseaja i West Broma.

Kloppova ekipa je već dostigla finale Europa lige ove sezone i finale Capital One kupa koje su izgubili od Manchester Cityja na penale.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!