NaslovnicaVijestiKoja je najvažnija stvar za Kloppa kao Liverpoolovog menadžera?

Koja je najvažnija stvar za Kloppa kao Liverpoolovog menadžera?

Koja je najvažnija stvar za Kloppa kao Liverpoolovog menadžera? Jurgen Klopp je uzbuđen o tome što su njegovi igrači sposobni postići. Njemački stručnjak je sinoć odveo svoj tim do finala Europa lige, nakon što je Liverpool zabilježio pobjedu nad Villarrealom od 3-0.

Koja je najvažnija

Klopp je uspio osigurati dva finala kupa u razmaku od samo sedam mjeseci – nešto što Brendan Rodgers nije uspio učiniti tijekom tri godine njegovog boravka na Anfieldu.

48-godišnjak priznaje da je uživao u njihovom putu do finala, izistirajući da je razvoj igrača i ono što oni mogu postići je najviše što ga je obradovalo.

“Da biste došli do finala, potrebno je malo sreće u odlučujućim momentima. Ali većinu vremena je potrebno da odigrate izvrsno.”

“Kada sam došao ovdje, turnir nije zvučao previše lijepo za ljude – tri neriješene ili nešto slično. To je bila teška grupa, a mi smo prošli sa lijepim igrama u Rusiji. To je bilo dobro. Osjećali smo se jako ugodno u ovom turniru.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Voljeli smo ići u različite zemlje i prilagođavati se različitim uvjetima i temperaturama. Volim to u fudbalu.”

“Problem je bio oko tih utakmica, imali smo toliko drugih utakmica i nismo se mogli fokusirati na ovo.”

“Mislim da je, posebno u 2016. godini, tim pokazao i to više puta da su sposobni i što su u stanju da učine u budućnosti.”

“To je jako dobar znak. To je više važno za mene kao menadžera. Ali onda kada odigrate odlično u pravim trenucima, kao što smo to uradili sinoć ili protiv Dortmunda, Uniteda ili Augsburga, onda želite više.”

“To je ono što ćemo pokušati sada. Europa je velika i puno timova želi biti u finalu, to nije baš lagan zadatak. Sada smo tamo. To je velika prilika, a mi ćemo je uzeti kao mogućnost.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!