NaslovnicaVijestiKoji klub u Evropi ima četiri igrača preko deset golova? Nije riječ...

Koji klub u Evropi ima četiri igrača preko deset golova? Nije riječ o PSG-u, Cityu ni Barceloni

Koliko dobro poznaješ nogomet i statistiku najvažnije sporedne stvari na svijetu? Kratak test: Koji je jedini klub u najjačim europskim ligama, koji trenutno ima četiri igrača koji su postigli najmanje deset golova u ovogodišnjem prvenstvu. Jedna mala pomoć, to nije PSG, nije Barca, nije City, nije Bayern…

Koji klub u Evropi

Ovaj klub ne dolazi iz Španjolske, Engleske, Njemačke, Italije ili Francuske. Ne, jedini klub koji ima četiri igrača u svojim redovima, koji su postigli dvocifren broj golova u ovogodišnjem prvenstvu, je nizozemski div Ajax.

>> Real Madrid prihvatio ponudu od 130 milijuna eura za Gareth Balea: Velšanin na izlaznim vratima!

Četiri mušketira su amsterdamskog kluba su Klaas-Jan Huntelaar (11), Donny van de Beek (10), Lasse Schöne (10) i David Neres (10). No izgleda da golovi ne znače toliko. Naime, Ajax, kako sada stvari stoje, neće osvojiti naslov ove godine jer vodeći PSV, timu iz Amsterdama, bježi velikih 7 bodova.

[su_bonus]

Jedini klub koji je blizu Ajaxa kada su u pitanju ovi podaci je PSG. Cavani (24), Neymar (19) i Mbappé (13) već su prešli cifru od 10 golova, a Argentincu Angel Di Mariji za takav podvig nedostaje još samo jedan pogodak. Zanimljivo je da je recimo kod Bayerna samo jedan igrač prešao granicu od deset golova, a to je Lewandowski. Drugo mjesto najboljeg strijelca kluba dijele Vidal i Muller koji imaju čak 17 golova manje od Poljaka na svom kontu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!