NaslovnicaVijestiKolarov: On je bio moj idol, zbog njega sam htio postići gol...

Kolarov: On je bio moj idol, zbog njega sam htio postići gol iz slobodnog udarca

Nogometaš Rome Aleksandar Kolarov istakao je da je sretan što je dao gol Torinu trenera Siniše Mihajlovića, i to baš iz slobodnog udarca kao što je to svojevremeno radio njegov idol iz djetinjstva.

slobodnog udarca

Kolarov je u 69. minuti donio Rimljanima tri boda u Torinu (1:0) u utakmici Serije A novim pogotkom ove sezone, drugim u samo četiri dana poslije duela s Chelseajem u Ligi prvaka.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Siniša je bio moj idol kada je igrao u Crvenoj Zvezdi i htio sam postignem gol iz slobodnog udarca jer je bio na drugoj strani. Sretan sam što sam to uspio, posebno što je bio pogodak za pobjedu”, rekao je Kolarov, a prenosi Corriere dello Sport.

Lijevonogi srpskog reprezentativac naglašava da je trijumf u Torinu dokaz da se Roma nalazi u odličnoj seriji rezultata.

Klopp: Evo zbog čega sam zamijenio Lovrena nakon samo pola sata

Nemanja Vidić otkrio tko je ‘najprljaviji’ igrač protiv kojeg je ikad igrao

“Trijumf je, prije svega, dokaz kontinuiteta. U Londonu smo imali sjajan meč i, po mom mišljenju, mogli i pobijediti. Bilo je teško poslije toga da igramo u Torinu protiv odlične momčadi, mučili smo se, ali računaju se samo tri boda“, rekao je bivši nogometaš Čukaričkog, OFK Beograda, Lazija i Manchester Cityja.

[su_cashout]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!