NaslovnicaVijestiKolarov 'opleo' po navijačima: Oni nemaju pojma o nogometu!

Kolarov ‘opleo’ po navijačima: Oni nemaju pojma o nogometu!

Aleksandar Kolarov, lijevi bek Rome i reprezentacije Srbije, iskritizirao je navijače rimskog kluba, rekavši kako “nemaju pojma o nogometu”.

Nogometaš Rome, Aleksandar Kolarov, rekao je da navijači tog kluba nemaju pravo da kritikuju igrače zbog loših rezultata u posljednje vrijeme.

Roma je porazom od Udinesea za vikend nastavila rezultatsku krizu, što je bio povod da pristalice Rimljana zvižducima isprate igrače sa tog meča.

Na pitanje novinara, pred duel sa madridskim Realom u petom kolu Lige šampiona (utorak, 21 sat), da li može da im obeća bolje partije u budućnosti, Kolarov je odgovorio:

“Ništa ne mogu da obećam nikome. Jedino što mogu da kažem je da ću uvijek davati sve od sebe. Navijači moraju da budu svijesni toga da oni ne znaju mnogo o nogometu. Ja sebi nikad ne bih dozvolio da kritikujem Novaka Đokovića, ili da ga savjetujem kako bi trebao da igra. Volim da gledam tenis i košarku, ali o tim sportovima ne znam ništa”.

Vučica je u prethodnom duelu u Madridu, poražena od Reala sa 3:0.

“Moramo da pobjedimo. To je jedini način na koji treba razmišljati. Da bismo to ostvarili neophodno je da postižemo golove. Real je šampion Evrope, ali igramo na našem terenu. Moramo da im stavimo do znanja gdje su došli”, zaključio je srpski reprezentativac.

Poslije četiri utakmice ti klubovi zauzimaju prve dvije pozicije u grupi G sa po devet bodova. Moskovski CSKA je treći sa četiri, dok Plzen ima samo bod.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!