NaslovnicaVijestiKolike su šanse da Diego Costa "pocrveni" u narednom kolu? Kladionica nudi...

Kolike su šanse da Diego Costa “pocrveni” u narednom kolu? Kladionica nudi odličan tečaj!

Diego Costa postigao je pobjednosni gol minut prije kraja regularnog dijela, no gotovo je uvijek umiješan u kontroverzne situacije na terenu, te je zbog nesportskog ponašanja i prigovora sucima često na ivici kartona.

преузимање

Antonio Conte uspješno je započeo svoju menadžersku karijeru u Premiershipu, pošto je njegov Chelsea savladao West Ham u prvom kolu.

jent 21.00 za opkladu da će Diego Costa biti isključen u narednoj utakmici Premier lige protiv Watforda, protiv kojega je dvaput upisan u sudačku bilježnicu prošle sezone.

Costa je bio vinovnik dvije problematične situacije bez lopte na poslednjem gostovanju Watfordu, i sve oči će biti uprte u njega, nakon nastupa protiv West Hama.

Iako je podijelio čak 7 žutih kartona, Taylor je lako mogao pokazati put u svlačionicu N’Golo Kanteu ili Costi nakon vodećeg gola Edena Hazarda, pošto su obojica već imala žute kartone.

Temperamenti napadač u svojoj dosadašnjoj karijeri zaradio je 9 crvenih kartona, 5 nakon dvije javne opomene, te 4 direktna isključenja.

KLADI SE NA BET365
Osim toga, u ponudi bet365 je opklada da će Costa postići gol protiv Watforda (2.20), a u oba međusobna susreta protekle sezone pronašao je put do mreže.

Koeficijent na pobjedu Chelseaja na gostovanju na Vicarage Roadu je 1.73, a bet365 daje primamljiv koeficijent na još jednu pobjedu Bluesa rezultatom 2:1 (9.00).

Takođe, bet365 nudi koeficijent 13.00 da će Diego Costa biti prvi strijelac Premiershipa, iza Sergia Aguera (4.33), Zlatana Ibrahimovića (8.00) i Harryja Kanea (9.00).

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!