NaslovnicaVijestiKolike su šanse West Hamu da se plasira u Ligu prvaka?

Kolike su šanse West Hamu da se plasira u Ligu prvaka?

West Ham United jedan je od ugodnijih iznenađenja ovosezonske Premier lige.

OIR_resizer

Čekićari su u gostima upisivali pobjede protiv Arsenala, Liverpoola i Manchester Cityja, a trenutno su peti na ljestvici, sa samo jednim bodom zaostatka za Tottenhamomm.

Podsjetimo, West Ham je u utorak sa 3-1 savladao Bournemouth.

Navijači su uzbuđeni uoči drugog dijela sezone i budućnosti kluba za istoka Londona.

No, mogu li oni biti među prve četiri momčadi u ligi i kvalificirati se u Ligu prvaka?

Evo što misli njihov trener Slaven Bilić.

Uoči utakmice protiv Newcastlea, Bilić je na press konferenciji za The Evening Standard usporedio kolike su šanse West Hamu da se plasira u Ligu prvaka.

“Ako idete polagati vozački ispit i kažete da vi to ne možete, jasno je da ćete pasti. Ako se približavate djevojci u noćnom klubu i mislite da će sve skinuti sa sebe, nema šanse.”

“No, ako ste pozitivni, imate šansu plasirati se u Ligu prvaka. Ako mene pitate mislimo li realno o tome, moj odgovor je – ne.”

“Nećete postati veliki klub ako pričate velike stvari, a ne završite među pet najboljih. Moramo vjerovati u sebe, no mi ne vjerujemo da možemo do Lige prvaka. Mi vjerujemo da možemo do pobjede ili remija protiv Newcastlea u subotu.”

[su_google_adsense]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!