NaslovnicaVijestiKoliko bi legendarni igrači koštali na današnjem transfer tržištu?

Koliko bi legendarni igrači koštali na današnjem transfer tržištu?

U ljeto se mnogo transfera nije ostvarilo, jer je igrač X koštao stotine milijuna funti. Prije inflacija i dizanja cijena, igrači su očito koštali mnogo manje, ali koliko bi sada koštali?

Koliko bi legendarni igrači

Možda sam vam dosadio sa ovom pričom u skoro svakom članku, no Neymar je prešao u PSG na ljeto za više od 198 milijuna funti. Ta je naknada digla još veće cijene igračima koji su već bili astronomski skupi.

Neymarov ugovor je značio da je najveća naknada ikada naplaćena za igrača skočila sa 100 milijuna eura na preko 200 milijuna eura, što je zaista bizarno.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

No, shodno tome, giffgaff kalkulacije su ocijenile legendarne igrače koji su igrali nogomet i koliko bi oni koštali u današnje vrijeme?

Pele – 351 milijun funti. Moramo biti iskreni, Brazilac je jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa. Činjenica da je postigao 515 golova u dobi od 25 godina čini ga vrijednijim od Neymara.

Johan Cruyff – 242 milijuna funti. Njegovi golovi u dobi od 26 godina i dvije Zlatne lopte ga čine vrlo skupim što je pošteno.

George Best – 157 milijuna funti. Jedan od najvećih igrača koji su ikada hodali zemljom.

[su_bonus]

Paolo Maldini – 111 milijuna funti. Na temelju njegovog lijepog izgleda ovo se čini pravednim. Poređen je sa Kyle Walkerom, ali da budemo fer prema bivšem Spursovom igraču, Maldini bi vrijedio ovoliko i bez poređenja sa njim.

Diego Maradona – 94 milijuna funti. Svi znamo tko je bio Maradona i što je sve uradio u svijetu nogometa. No neće se svi složiti sa ovim kalkulacijama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!