NaslovnicaVijestiKoliko bi Uniteda koštala smjena Louis van Gaala?

Koliko bi Uniteda koštala smjena Louis van Gaala?

Koliko bi Uniteda koštala smjena Louis van Gaala? Manchester United će Louis van Gaalu morati uplatiti oko pet milijuna funti ukoliko odluče da ga smijene, pišu izvješća iz Engleske.

Koliko bi Uniteda

Nizozemac još uvijek ima godinu dana u svom ugovoru sa Unitedom te je odlučan da ostane na Old Traffordu i sljedeće sezone.

No, njegova budućnost je neodlučena sa Unitedom, koji još uvijek mora osigurati top-četiri i ima utakmicu u finalu FA kupa, gdje može osvojiti i jedan trofej.

Dodatni pritisak na Van Gaala dolazi od strane Jose Mourinha koji samo sjedi spreman i čeka da ga naslijedi u ljetnim mjesecima.

Ali, ako izvršni potpredsjednik Ed Woodward donese odluku o njegovoj smjeni, on će morati platiti pet milijuna funti, piše The Times.

United bi platio oko 66% njegove postojeće plaće, osim ako on uđe u drugi posao prije 2017. godine.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

64-godišnjak je trenutno na 8 milijuna godišnjeg ugovora sa 3.3 milijuna zajamčeno kao osnovna plaća.

Ostatak njegovog ugovora može mu donijeti 1.6 milijuna funti slikovnih prava, 1.1 milijun funti za plasman u Ligu prvaka i plaćanje na odanost dva milijuna funti.

U izvješću se tvrdi da će Van Gaal također propustiti jedan milijun funti ukoliko se United ne kvalificira u Ligu prvaka.

Van Gaal je stekao punu plaću prošle sezone, ali sa Unitedom kao petim na tabeli, četiri boda iza rivala Manchester Cityja, on još nije osigurao Ligu prvaka naredne sezone.

Bivši trener Holandije bi mogao zaraditi dodatna tri milijuna funti, ukoliko odvede United do titule Premier lige i Lige prvaka.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!