NaslovnicaVijestiKoliko će novca zaraditi Neymarov otac ukoliko njegov sin ode u PSG?

Koliko će novca zaraditi Neymarov otac ukoliko njegov sin ode u PSG?

Koliko će novca zaraditi Neymarov otac ukoliko njegov sin ode u PSG? Neymarov otac, koji djeluje kao agent svog sina, će napraviti veliku zaradu ako njegov sin završi rekordni tranfer od 222 milijuna eura u PSG.

Koliko će novca

Francuski divovi su u posljednjih nekoliko tjedana povezani sa Barceloninom zvijezdom, a čini se da su na rubu osiguravanja njegovog potpisa.

Neymar se pridružio katalonskim divovima iz Santosa u 2013. godini, a danas se smatra jednim od najboljih nogometaša na planetu.

Unatoč tomu, on ostaje u sjeni Lionel Messija na Camp Nou i mogao bi biti u iskušenju da napravi veliki transfer u inozemstvo, to jest u Francusku.

[su_live_koeficijenti_v2]

PSG ima brzilskih igrača u svojoj prvoj momčadi i nedavno su završili transfer Barcelonine bivše zvijezde Dani Alvesa u besplatnom transferu.

Neymarov otac je navodno zaradio nevjerojatno količinu novca dok je vodio posao svog sina.

Mino Raiola je poznat kao superagent, zarađujući sumu od 23 milijuna funti od naplate za Paul Pogbin prelazak u Manchester United prošlog ljeta.

Prema španjolskim novinama Marca, Neymarov otac će zaraditi 58 milijuna funti ukoliko se njegov 25-godišnji sin pridruži PSG-u.

[su_cashout]

Kao prvo, zaradit će 23 milijuna funti od ‘bonusa za lojalnost’ koji je nedavno pokrenut u Barceloni.

A zatim bi navodno trebao da dobije 35 milijuna funti, ukoliko se njegov sin preseli u Pariz u sporazumu koji bi bio dvostruko veći od trenutnog rekordnog transfera.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!