NaslovnicaVijestiKoliko je zapravo teška povreda?! Firmino OTKRIO u kakvom stanju se TRENUTNO...

Koliko je zapravo teška povreda?! Firmino OTKRIO u kakvom stanju se TRENUTNO nalazi!

Strašna povreda zvijezde Liverpoola u meču protiv Tottenhama zgrozila je čitavu nogometnu javnost. Firmino je morao napustiti susret, prevežen je u bolnisu a sada je otkrio u kakvom se stanju zapravo nalazi.

Liverpoolovu pobjedu nad Tottenhamom u subotu je zasjenila ozljeda brazilske zvijezde Robert Firmina. Strijelac pobjedničkog pogodka za ekipu iz grada Beatlesa dobio je udarac u oko a čin Jan Vertonghna zasigurno nije bio namjeran.

>> NE VJERUJE MU VIŠE: Maurizio Sarri planira dovesti zvijezdu Premier lige kao zamjenu za Moratu!

Trener Liverpoola Jürgen Klopp izrazio je zabrinutost zbog ozljede svog nogometaša nakon završetka utakmice, rekavši kako nije izgledao najbolje te je napadač Liverpoola posjetie bolnicu gdje je provedena detaljnija istraga. Na svu sreću svi su bili zadovoljni nalazima, budući da će Brazilac morati sa terena izbivati samo nekoliko dana te se ne očekuje se veća odsutnost od nogometa. Sumnje je da je ovo vrlo ozbiljna ozljeda pokazale su se pogrešnom.

[su_casino]

“To je bio samo manji kontak, oko mi je sasvim uredu, zahvaljujem na svima podršci i nadam se da ćete me uskoro vidjeti na terenu”, obratio se Firmino i zahvali svim svoji navijačima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!