NaslovnicaVijestiKoliko košta Balotelli? 3 eura!

Koliko košta Balotelli? 3 eura!

Najveće pojačanje francuskog kluba Nice svakako je Mario Balotelli, sada već bivši igrač Liverpoola u kojem nije bilo mjesta za ‘nestašnog’ napadača koji je nekada nastupao i za italijansku reprezentaciju, važio za jednog od najvećih talenata u svijetu nogometa, prema mnogima budući osvajač Zlatne lopte…

OGC Nice vs Olympique Marseille

U svom debitantskom nastupu u francuskom klubu postigao je dva pogotka, te već pokazao da je u njegovim nogama ostalo nogometne magije i da će biti izuzetno pojačanje za Francuze. Balotelli je doveo domaćine u vođstvo u 7. minutu iz jedanaesterca. Gosti su preokrenuli rezultat pogocima Floriana Thauvina i Bafetimbija Gomisa sa bijele tačke. 12 minuta prije kraja meča na scenu ponovo stupa nekadašnji reprezentativac Italije koji poravnava skor svojim drugim golom. Trijumf Nici doneo je Wylan Cyprien u 87. minutu.

Italijanski napadač danas je na svom Twitter profilu postavio zanimljivu fotografiju. Naime, Balotelli se slučajno našao u kafiću u Nici koji u svojoj ponudi ima zanimljivo piće – ime pića je ‘Balotelli’, a cijena pića je svega tri eura.

Mario Balotelli je svoju karijeru počeo u Lumezzaneu, a u nastavku karijere branio je boje Intera, Manchester Cityja gdje je možda bio na vrhuncu karijere, a kasnije je nastupao za Milan u dva navrata. Nakon transfera u Liverpool mnogi su očekivali da će se Balotelli vratiti na veliku scenu, no to se nije desilo.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!