NaslovnicaVijestiKoliko su šanse da Modrić, Marcelo i Kroos budu spremni za PSG!?

Koliko su šanse da Modrić, Marcelo i Kroos budu spremni za PSG!?

Dok svi pišu o ozljedi Neymara, s druge strane Real Madrid također ima velikih problema sa potencijalnim izostankom potencijalnih prvotimaca. Neymar jest najskuplji u povijesti, ali postoji realna opasnost da Real u Parizu istrči bez najboljeg veznog dvojca svijeta.

Do utakmice između PSG-a i Real Madrida ostalo je još točno tjedan dana, a Real još uvijek na raspolaganju nema tri iznimno bitna igrača. Kako piše Marca Luka Modrić, Toni Kroos i Marcelo još uvijek nisu spremni za uzvratni meč osmine finala Lige prvaka.

Zidane tvrdi kako Modrić, Kroos i Marcelo naporno rade kako bi bili spremni za utakmicu protiv Pariza koja je ključna za spas sezone ‘kraljevskog kluba’. Prema tvrdnjama medija iz Madrida Marcelova je ozljeda najmanje ozbiljna i postoje realne šanse da sjajni Brazilac bude spreman za uzvratni meč osmine finala Lige prvaka.

[su_watch_live_football]

Što se tiče Luke Modrića, on je puno bliže povratku na teren nego Toni Kroos. Njih dvojica do sljedećeg će tjedna vodit ozbiljnu utrku s vremenom, no čini se da je Luka u velikoj prednosti. Marca tvrdi da je vrlo niska mogućnost da na teren istrče i Luka Modrić i Toni Kroos što znači da će je najrealnija mogućnost da na teren istrče Luka Modrić i Mateo Kovačić.

Trener Real Madrida vrlo je optimističan po pitanju povratka spomenutog trojca i vrlo vjerojatno će sva trojica biti putnici u Pariz, ali znatno je manja mogućnost da će sva trojica i zaigrati od prve minute. Marca također tvrdi da bi postava Madrida u Parizu mogla biti znatno drugačija od startne postave iz prve utakmice osmine finala.

[su_bet365_100_bonus]

Zinedine Zidane u Parizu bi mogao istrčati na teren u formaciji 4-4-2, ali bez romba u sredini. Ono što mediji u Madridu pišu je da će Real igrati u formaciji 4-4-2 sa flat formacijom u sredini što znači da će na krilima igrati Lucas Vasquez i Bale ili Asensio. Dvojba je također i hoće li sredinu voditi Casemiro i Modrić ili Modrić i Kovačić.

Za sada postava je još uvijek nagađanje medija u Madridu, a ono što je Zidaneu bitno jest povratak najboljeg veznog dvojca svijeta – Modrića i Kroosa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!