NaslovnicaVijestiKoln ispostavio račun golmanu Augsburga zbog oštećenja bijele tačke za penal

Koln ispostavio račun golmanu Augsburga zbog oštećenja bijele tačke za penal

Koln ispostavio račun golmanu Augsburga zbog oštećenja bijele tačke za penal. Fudbalski klub Koln je ispostavio račun od 122,92 eura Marwinu Hitzu, golmanu Augsburga jer je oštetio dio travnjaka oko bijele tačke za penal tokom subotnje utakmice Bundeslige na njihovom stadionu, javlja Anadolu Agency (AA).

Koln ispostavio račun golmanu Augsburga

Hitz je nezadovoljan odlukom sudije koji je u 58. minuti dosudio penal za Koln kopačkom izbušio rupu oko i na bijeloj tački, kako bi na taj način sabotirao izvođenje jedanaesterca. U tom je i uspio jer se Anthony Modeste prilikom izvođenja penal okliznuo, pa mu je Hitz odbranio udarac. Na kraju je Augsburg slavio sa 1:0 golom Raula Bobadilhe u 64. minuti.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Švajcarski golman se poslije utakmice izvinio za svoje postupke, ali je nakon toga dobio račun koji će pokriti troškove saniranja komada travnjaka. Hitz je na svom tweeter profilu potvrdio da će platiti račun, ali i donirati novac za dječiju bolnicu u Kolnu.

Pored toga Augsburg je odlučio poslati Kolnu posebne kosilice koje će im pomoći u saniranju travnjaka.

11

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!