NaslovnicaVijestiKOLUMBIJAC NALJUTIO NAVIJAČE ŠIROM SVIJETA: Evo što je uradio protiv Real Madrida!

KOLUMBIJAC NALJUTIO NAVIJAČE ŠIROM SVIJETA: Evo što je uradio protiv Real Madrida!

Ideja da igrač igra protiv svog kluba iz kojeg je došao sa posudbe u polufinalu Lige prvaka je pomalo čudno, zar ne? Ali to je upravo situacija u kojoj se nalazio James Rodriguez.

KOLUMBIJAC NALJUTIO NAVIJAČE

James se vratio na Bernabeu kako bi pomogao Bayernu iz Munchena da preokrene deficit od 2-1 protiv Real Madrida iz prve utakmice. I skoro da je to i uradio.

Njemačka ekipa je povela u trećoj minuti, a zatim uprkos Karim Benzeminom pogotku na poluvremenu, Bayern nije izgledao pobijeđen.

James Rodriguez je vratio Bayerna u igru sa izjednačujućim golom u drugom poluvremenu, što je značilo da im je potreban samo još jedan gol da prođu dalje.

Naravno, kao što je i obećao, Kolumbijanac nije slavio, ali njegova ekipa nije postigla gol kako bi prošla dalje u finale koje se održava u Kijevu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Iako je možda naljutio navijače Real Madrida svojim golom u polufinalu, bio je to trenutak na kraju susreta, koji je naljutio sve nogometne navijače širom svijeta, a posebno navijače Bayerna.

Kada je vrijeme istjecalo, Bayernu je trebao samo jedan gol, a Real Madrid je radio sve što može da zadržava vrijeme.

Kada se Marco Asensio okliznuo i izgubio loptu, Bayern je imao priliku pokrenuti još jedan napad na gol Keylora Navasa.

Ali kada je James dobio loptu sa Asensiom, koji je još uvijek bio na zemlji, odlučio je izbiti loptu iz igre tako da Španjolac može dobiti neki tretman.

Navijači i igrači iz Real Madrida će reći da je to bila elegantna gesta, ali svi ostali, uključujući i Bayernove igrače su bili ljuti na Rodrigueza.

Asensio se jasno poskliznuo i očito nije bio ozbiljno ozlijeđen. I sa 83 minutom na satu, Bayern je morao iskoristiti svaku moguću priliku za pogodak.

[su_bonus]

“Dvogodišnja posudba koju su dogovorili sa Bayernom je zamalo mogla da ih progoni, jer je Rodriguez bio blizu postizanja drugog gola također,” rekao je Gerrard.

“Sigurno ga morate spriječiti da igra protiv vas. Mogao se vratiti i izbaciti ih iz Lige prvaka.”

Umjesto toga, Real Madrid je izbjegao tu sramotu, jer Jamesov gol nije napravio veliku razliku.

Niti jedan drugi Bayernov igrač ne bi izbacio loptu, jer se neki igrač Real Madrida samo poskliznuo. Možda je bila dobra ideja što je Real pustio Rodrigueza da igra protiv svog matičnog kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!