NaslovnicaVijestiKOMENTAR: Veliki Arsenal pao na Maksimiru

KOMENTAR: Veliki Arsenal pao na Maksimiru

Ni najveći optimisti vjerojatno danas nisu očekivali da će Dinamo doći do tri boda na Maksimiru protiv velikog Arsenala. No, nogomet je ponovno pokazao svoje čari te je tako došlo do velike senzacije večeras.

OIR_resizer

Nakon prvog pogotka u prvom poluvremenu mnogi su rekli – puka slučajnost. Kada je pao i drugi, stvari su bile jasne… Dinamo MOŽE! Pobjedu momčadi Zorana Mamića ne umanjuje ni činjenica da je Walcott uspio za Arsenal postići počasni pogodak.

Susret je uvelike i promijenilo isključenje Oliviera Girouda nakon što je dobio drugi žuti odnosno crveni karton krajem prvog poluvremena.

Neki Dinamo već guraju u drugu fazu natjecanja, neki ga vide i dalje, no treba se suočiti s realnošću. Ovo je zaista velika, velika pobjeda, no treba se spustiti na zemlju. Ovo je vjerojatno i najveća pobjeda Dinama u povijesti. Nadamo se da ovdje neće stati, iako je teško očekivati da mogu ponovno prirediti senzaciju poput ove.

12009544_990681170955168_8991734096284023875_n

Već u subotu Dinamo ide u goste Hajduku, potom će tri dana kasnije morati odraditi Kup utakmicu protiv Oštrc Zlatara, pa domaću utakmicu u prvenstvu protiv Osijeka, a zatim se avantura u Ligi prvaka nastavlja i ide se u goste kod velikog Bayerna.

Kako bi Zdravko Mamić u svom stilu rekao: “Samo  dođite gospodo, jedan po jedan…”

[total-poll id=8024]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!