NaslovnicaVijestiKOMENTARI VALVERDEA NALJUTITI COUTINHA: Brazilac bi do kraja sezone mogao napustiti Barcelonu!

KOMENTARI VALVERDEA NALJUTITI COUTINHA: Brazilac bi do kraja sezone mogao napustiti Barcelonu!

Komentari Valverdea naljutili Coutinha. Brazilac bi do kraja sezone mogao napustiti Barcelonu! Philippe Coutinho je navodno ljut na menadžera Barcelone Ernesta Valverdea zbog komentara o Brazilcu na jednoj od njegovih tiskovnih konferencija.

Komentari Valverdea

To je prema pisanju Don Balona, koji bilježi da je Brazilac dao do znanja igračima Barcelone da je ljut i da bi čak mogao napustiti klub ako Valverde odluči ostati sa klubom poslije ove sezone.

Prema ovom izvješću, komentar koji je Valverde napravio bio je da ne započinje sa Coutinhom u prvoj postavi, budući da Brazilac ‘prekida ravnotežu’ njegovog tima i te riječi nisu baš dobro prošle sa bivšim igračem Liverpoola.

[su_bet365_100bonus]

Lako je vidjeti zašto bi Coutinho bio ljut na ovaj kmoentar, jer je igrač jasno jedan od najdarovitijih u klubu, a njegova prisutnost svakako može osloboditi suigrače poput Lionel Messija i Ousmane Dembelea.

Coutinho je koštao kluba apsolutnu hrpu novca u siječnju, a nakon toga nije igrao mnogo utakmica, što je zasigurno naljutilo i sve navijače kluba, kao i Coutinha.

[su_bet365_koeficijenti]

Navijači Barcelone zasigurno neće željeti da Valverde ostane, ako to znači da će riskirati gubitak Coutinha koji bi mogao napustiti klub, budući da žele vidjeti Brazilca da ostaje u klubu što duže vremena nakon što je došao kao velika zvijezda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!