NaslovnicaVijestiKompany želi vidjeti De Bruynea u dresu 'Građana'

Kompany želi vidjeti De Bruynea u dresu ‘Građana’

Kapetan Manchester Cityja, Vincent Kompany rekao je kako bi želio da mu se u dresu ‘Građana’ pridruži njegov ‘fenomenalni’ sunarodnjak Kevin De Bruyne. Špekulira se kako čelnici Cityja spremaju vrtoglavih 50 milijuna funti za playmakera Wolfsburga.

687233080_B974380997Z.1_20141224231423_000_GQ23MG4AI.1-0

“Gledajmo to ovako, on definitivno neće učiniti momčad slabijom”, rekao je Kompany novinarima te dodao: “Gdje god da ode, ta momčad će biti jača. On je fenomenalan igrač. Kompletan igrač.”

“Naša momčad može postati jačom samo ako svi idu u pravom smjeru. Imali smo mnogo igrača koji nisu uspjeli ostvariti ono što se od njih tražilo prošle sezone – i ja sam jedan od njih”, samokritičan je bio Belgijac.

“Ali igrači poput Raheema Sterlinga, Fabiana Delpha i Patricka Robertsa također, mogu nam ponuditi nešto drugačije.”

Ranije ovog tjedna pisalo se kako su se španjolski giganti Real Madrid i Barcelona također uključili u utrku za 23-godišnjakom.

 

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!