NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juventus želi jednog od najboljih golmana svijeta, Ancelotti dovodi starog...

Transfer glasine: Juventus želi jednog od najboljih golmana svijeta, Ancelotti dovodi starog poznanika, Rebić napušta AC Milan

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Do početka transfer roka ostalo je svega nekoliko dana, tako da nas čeka mnogo zanimljivosti.

ANTE REBIĆ DOGOVORIO

Juventus je identificirao golmana Barcelone Marc-Andre ter Stegen kao novu transfer metu, prenosi Mundo Deportivo. Stara dama uspostavila je kontakte s njemačkim golmanom kako bi vidjeli hoće li biti otvoren za odlazak s Camp Noua 2020 godine. Paris Saint Germain i Bayern München također su izrazili zanimanje za Ter Stegen, kojem je ostalo još dvije godine do kraja ugovora u Barci.

ON JE ZASLUŽAN ZA NJIHOVO DRUGO MJESTO U PREMIER LIGI: Manchester United i PSG se bore za zvijezdu Leicester Cityja!

Šef Evertona Carlo Ancelotti želi potpisati napadača Napolija Lorenza Insignea – prenosi Le 10 Sport. Talijanski stručnjak dobro je surađivao s 28-godišnjakom tijekom svog vremena u Napoliju i želi da ponovo surađuje sa igračem na Goodison Parku. Insigne je postigao samo tri gola u 15 utakmica u Seriji A za Napoli ove sezone.

Agent Ante Rebića navodno radi na vraćanju svog štićenika u Eintracht Frankfurt, prenosi MilanNews. Hrvatski napadač stigao je u AC Milan na dvogodišnju posudbu s opcijom kupnje, ali igrao je samo 177 minuta u Serie A ove sezone i tek treba zabiti ili asistirati.
Milan je otvoren za ideju da otkaže ugovor o kreditu i traži zamjenu negdje drugdje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!