NaslovnicaVijestiKonačni krah u Realu: Nakon Ronalda još jedan igrač iskazao nezadovoljstvo i...

Konačni krah u Realu: Nakon Ronalda još jedan igrač iskazao nezadovoljstvo i jasno uperio prstom na krivca!

Dvanaest krugova je prošlo u La Ligi a Real Madrid zaostaje već deset bodova iza vodeće Barcelone, što je dovoljan razlog da se u Madridu upali crveni alarm, jer u prošlosti su takve prednosti bile nedostižne, a da još nešto ne štima u klubu dokaz su javna kritikovanja prvo Ronalda a sada i Benzeme!

Konačni krah u Realu

Cristiano Ronaldo je nakon derbija protiv Atletica javno kritikovao igru Reala, a njegov suigrač, kojeg su mnogi označili kao žrtveno janje i velikog krivca za Realovu siromašnu sezonu, javno je rekao šta ne štima u Madridu.

Naravno, riječ je o Karimu Benzemi, koji je dugo vremena bio po strani i mirno ćutao, ali sada je očito i njemu “pukao film”.

[su_bonus]

Francuz ima svoju teoriju, koja je kriva za situaciju, i razlog zašto je Real tako nemoćan protiv svojih prtoivnika bez obzira na njihovu reputaciju. Susreo se je spredsjednikom Florentino Perezom te mu objasnio zašto je postigao samo dva gola u trinaest nastupa ove sezone.

>> Šokantna ispovjest: Oca zvijezde Arsenala maltretirali u beogradskom zatvoru

Prema španjolskom Diario Golu, Benzema je optužio trenera Zinedina Zidanea i Cristiana Ronalda za lošu sezonu. On je rekao da na terenu nema dovoljno prostora od Cristiana Ronalda, te da mu portugalac oduzima prostor na terenu jer previše vremena provede na njegovom dijelu terena te mu na taj način samo smeta.

[su_premierleague]

Ronaldo ima samo jedan pogodak u La ligi na svom kontu, a Benzema kaže da je trener Zidane previše popustljiv ka Portugalcu. Zbog Ronaldovog statusa i opsjednutosti lovom za zlatnu loptu, Zidane je previše tolerantan i blag prema njemu.

Benzema je rekao da mu je “svega preko glave” te je tražio od Perez da napusti klub ako se njegov status u Realu ne promjeni. Francuz je u Realu od 2009. godine ( u klub stigao iz Lyona za 35 milijuna eura), a u klubu je do sada postigao 183 golova u 378 utakmica i upisao 105 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!