NaslovnicaVijestiKONAČNO DONIO ODLUKU: Evo gdje James Rodriguez želi igrati sljedeće sezone!

KONAČNO DONIO ODLUKU: Evo gdje James Rodriguez želi igrati sljedeće sezone!

James Rodriguez imao je sjajnu prošlu sezonu u dresu Bayern Munchena, u koji je stigao iz Real Madrida prošlog ljeta na dvogodišnju posudbu.

Rodriguez želi nazad u Real Madrid

U 39 nastupa u dresu bavarsog giganta postigao je osam golova i podijelio 14 asistencija, dok je sezonu ranije u dresu Real Madrida od prve minute započeo tek 13 utakmica u La Ligi.

[su_bingo]

Iako razlog još uvijek mnogima nije poznat, bivši trener ‘kraljevskog’ kluba Zinedine Zidane nije vjerovao u Kolumbijca, dok mu je Heynckes, s druge strane, odlučio dati priliku, a Rodriguez je mnogo puta priznao kako je sretan u Bayernu, te da želi ostati. U maju je izjavio: “Jako mi je dobro ovdje. Bundesliga je dobra liga, stadioni su uvijek puni. Osjećam se dobro i nadam se kako ću ostati.”

On će se uskoro vratiti na Allianz Arenu nakon ispadanja njegove reprezentacije u osmini finala protiv Engleske nakon jedanaesteraca. Međutim, kako danas pišu madridske novine Marca, uskoro bi moglo doći do novog preokreta u njegovoj karijeri. Naime, s obzirom da Zidane više nije na klupi Los Blancosa, te da je Cristiano Ronaldo također napustio klub ranije ovog tjedna, Marca navodi kako se Rodriguez namjerava vratiti na Santiago Bernabeu.

[su_games]

Navodno, novi trener Madriđana Julen Lopetegui je veliki ljubitelj načina igre kolumbijske zvijezde, te ga namjerava vratiti u klub godinu dana prije isteka posudbe. Bayern ima opciju otkupa njegovog ugovora sljedećeg ljeta, ali po semu sudeći do toga neće doći. Rodriguez je u Real Madrid stigao iz Monaca u ljeto 2014. godine za nevjerovatnih 75 miliona eura nakon sjajnih nastupa na Svjetskom prvenstvu, koje se tog ljeta održalo u Brazilu. Od tada je u bijelom dresu odigrao ukupno 111 utakmica, postigao 36 golova i podijelio 40 asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!