NaslovnicaVijestiKonačno gotovo: Virgil Van Dijk na korak od prelaska u novi klub!

Konačno gotovo: Virgil Van Dijk na korak od prelaska u novi klub!

Kako izvještava popularni talijanski novinar Gianluca Di Marzio, transfer defanzivca Southamptona Virgila Van Dijka je skoro gotova stvar.

Virgil Van Dijk na korak od prelaska u Chelsea

Špekulacije vezane za Van Dijka su trajale više od mjesec dana, a izgleda da će Nizozemac na kraju dres ‘Svetaca’ zamijeniti dresom ‘Plavaca’.

Liverpool je prije par tjedana navodno bio vrlo blizu njegovog dovođenja, ali se stvar zakomplicirala, te je Jurgen Klopp odustao od igrača.

Iako Di Marzio nije otkrio koliko će klub Antonija Contea izdvojiti za defanzivca, on zasigurno neće doći jeftino. Engleski mediji navode da je riječ o cifri od oko 60 miliona funti.

Van Dijk iza sebe ima sjajnu sezonu, a smatra se jednim od najboljih na svojoj poziciji u Europi.

Chelsea je prošle sezone osvojio Premier ligu, ali s obzirom da je klub napustio dugogodišnji kapiten John Terry, Antonio Conte se očekivano odlučio na pojačavanje defanzivne linije.

Pored Van Dijka, posljednjih dana se sa prelaskom na Stamford Bridge povezuju i defanzivci Juventusa, Leonardo Bonucci i Alex Sandro.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_no1forfootball]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!