NaslovnicaVijestiKonačno je poznato ime kluba iz Kine kamo ovo ljeto prelazi Andres...

Konačno je poznato ime kluba iz Kine kamo ovo ljeto prelazi Andres Iniesta…

Andres Iniesta službeno je potvrdio kako će ovo ljeto napustiti svoju Barcelonu. Ono što smo do sada znali jest samo da će zbog prodaje vina i visoke plaće otići put Kine, ali ime kluba do danas se nije znalo…

Andres Iniesta nedavno je na izvanrednoj press konferenciji potvrdio kako će ovo ljeto napustiti klub u kojem je proveo čitavu karijeru, tada je i službeo potvrdio kako će napustiti klub iz Katalonije te da više nikada neće igrati protiv nje što znači da sigurno neće u Europu. U Barcelonu je došao kao dijete, a iz Barcelone odlazi kao jedan od  najboljih veznjaka svih vremena i kao jedan od najboljih igrača u povijesti Barcelone i Španjolske.

[su_bonus]

Njegova nova destinacija je Kina. Naime, legendarni veznjak odabrao je pred karijere otići na drugi kraj svijeta, upoznati novu kulturu, promovirati nogomet u Kini, ali ključni razlog u cijeloj priči jest njegova osobna financijska korist. Naime, Mundo Deportivo tvrdi kako je Andres Iniesta pristao otići u Kinu pod uvjetom da godišnja plaća bude 27 milijuna eura po sezoni, da ugovor bude na tri godine i da mu njegov novi klub pomogne u plasiranju njegovih vina po Kini.

Priča o tome kako je njegov vinski business zapravo razlog odlaska u Kinu pojavila se prije nekoliko tjedana kada je Iniesta Bodega i na službenoj stranici ponudila da web-site gledate na engleskom, španjolskom ili na kineskom jeziku. Tada je informacija o vinima glasila kako će njegov novi klub posredovati u plasiranju dva milijuna boca na ogromno tržište Kine, ali Mundo Deportivo sada tvrdi kako je riječ o šest milijuna boca.

[su_bet_builder]

Riječ o klubu Chongqing Dangdai Lifan, to je čija je ukupna tržišna vrijednost 9 milijuna eura. Klub ima tek četiri stranca, a dvojica od njih se zovu Fernandinho i oba su Brazilci. Klub je trenutno osmi na tablici, a ima tek 11 bodova nakon 8 odigranih utakmica. Trener spomenutog kluba je slavni portugalski trener, Paulo Bento.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!