NaslovnicaVijestiKONAČNO ODLUČIO: Evo u koji klub Alisson želi otići nakon Svjetskog prvenstva!

KONAČNO ODLUČIO: Evo u koji klub Alisson želi otići nakon Svjetskog prvenstva!

Čelnici Rome su prošlog ljeta napravili veliku grešku prodajom Mohameda Salaha Liverpoolu za ‘samo’ 42 miliona eura, što vjerovatno nikad neće prežaliti.

Alisson želi u Real Madrid

Egipćanin je protekle sezone bio ubjedljivo najbolji igrač ‘Redsa’, u čijem dresu je u 52 nastupa u svim takmičenjima postigao čak 44 gola i podijelio 16 asistencija, te ih odveo do finala Lige prvaka gdje su poraženi od strane Real Madrida rezultatom 3-1.

Ipak, ovog ljeta u ‘rimskoj vučici’ ne namjeravaju napraviti istu grešku kada je u pitanju nova zvijezda tima Alisson Becker, koji je zahvaljujući sjajnim nastupima protekle sezone u nogometnoj javnosti stekao status jednog od najboljih golmana na svijetu u ovom trenutku, a za kojeg također interes pokazuje Liverpool. Kako pišu brojni engleski mediji, brazilski reprezentativac je Kloppova meta broj jedan ovog ljeta, kada je u pitanju golmanska pozicija. Međutim, od tog transfera po svemu sudeći neće biti ništa, s obzirom da im je konkurencija upravo Real Madrid.

[su_no1forfootball]

Naime, kako izvještavaju madridske novine Marca, Alisson je već donio odluku, te bi želio transfer u ‘kraljevski’ klub ukoliko bude odlazio sa Olimpica, a ne u Liverpool. Navodno, spreman je sačekati kraj Svjetskog prvenstva da se smiri situacija na Santiago Bernabeuu, s obzirom da je u četvrtak trenersku poziciju napustio Zinedine Zidane.

Francuski stručnjak je u nekoliko navrata protekle sezone izjavljivao kako mu nije potreban novi golman, te da vjeruje Keyloru Navasu, te je bio jedina prepreka dolasku Brazilca. No, to bi se moglo promijeniti dolaskom novog trenera, a predsjednik kluba Florentino Perez navodno je spreman izdvojiti oko 60 miliona eura za 25-godišnjaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!