NaslovnicaVijestiKONAČNO OTKRIO: Evo koliko novca predsjednik Napolija traži za Lorenza Insignea!

KONAČNO OTKRIO: Evo koliko novca predsjednik Napolija traži za Lorenza Insignea!

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis otkrio je koju cifru traži za jednu od najvećih zvijezda svog tima Lorenza Insignea, za kojeg su zainteresovani brojni europski velikani.

Napoli želi 200 miliona za Insignea

Talijanski reprezentativac je produkt omladinske škole Napolija. Za prvi tim je debitovao 2009. godine, a u proteklih nekoliko sezona je pokazao kako je trenutno jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u Seriji A.

[su_bet365_koeficijenti]

27-godišnjak je u ukupno 256 nastupa za Napoli postigao 62 gola, a prošle sezone je briljirao, te je na 48 nastupa postigao 14 golova i podijelio 14 asistencija, a Napolitanci su bili na korak od titule u Seriji A. Na San Paolu se mnogo toga promijenilo ovog ljeta, u klub je stigao novi trener Carlo Ancelotti, koji je na klupi zamijenio Maurizija Sarrija, koji je otišao u Chelsea. Pored Sarrija, na Stamford Bridge je otišao i jedan od najboljih igrača tima Jorginho.

Nema sumnje kako bi Ancelotti u narednih nekoliko prelaznih rokova želio zadržati najbolje igrače u klubu, uključujući upravo i Insignea, a predsjednik Aurelio De Laurentiis je u jučerašnjem intervjuu priznao kako mu nije namjera pustiti krilnog igrača. On je za Corriere dello Sport rekao: “Insigne ima simboličnu otkupnu klauzulu. Mino Raiola (Insigneov agent) i ja smo odlučili da ćemo ga prodati ukoliko dobijemo ponudu od 200 miliona eura. To nije pisani sporazum, već verbalni, ali cijena je 200 miliona i to bi svima trebalo biti jasno.”

Napoli nije baš najbolje krenuo u novu sezonu. Nakon teško izborenih pobjeda u prva dva kola, protiv Lazija (2-1) i AC Milana (3-2), Napolitanci su u trećem kolu doživjeli veliki poraz na gostovanju kod Sampdorije prošlog vikenda, kada je domaćin slavio rezultatom 3-0.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!