NaslovnicaVijestiKOŠTAT ĆE GA PREKO 100 MILIJUNA EURA: Sarri pronašao zamjenu za Alvaro...

KOŠTAT ĆE GA PREKO 100 MILIJUNA EURA: Sarri pronašao zamjenu za Alvaro Moratu!

Koštat će ga preko 100 milijuna eura. Sarri pronašao zamjenu za Alvaro Moratu. Menadžer Chelseaja Maruizio Sarri navodno je identificirao napadača Intera Mauro Icardija i Milana Patrick Cutronea kao najbolje igrače koji bi mogli zamijeniti Alvaro Moratu.

Koštat će ga

Čini se da navijači Chelseaja nisu jedini kojima je dovoljno Alvaro Morate nakon što je prošle sezone došao na Stamford Bridge.

Morata je stigao u zapadni London sa velikim ugledom nakon što je impresionirao za Real Madrid i Juventus, ali je postigao samo 18 golova u 59 nastupa za Plavce.

Čini se da je Sarriju dosta Alvaro Morate i da je obavijestio Plavce da ga želi zamijeniti Icardijem ili Cutroneom, piše The Sun.

Oboje izgledaju kao idealna pojačanja za Chelsea, sa Icardijem kao većim imenom, ali i skupljim sa vrijednošću od oko 90 milijuna funti ili preko 100 milijuna eura, piše The Sun.

Cutrone je uzbudljiv mladi i perspektivni napadač koji bi možda vrijedio novca, a Sarrijev je drugi izbor za tu poziciju, iako bi bio jeftiniji i koštao ih oko 25 milijuna funti, navodi se u izvješću.

Također saznajemo da je Chelsea uspostavio prvi kontakt sa mogućnošću potpisivanja još jednog napadača u Seriji A, a radi se o Krzystofu Piateku nakon njegovog fenomenalnog početka nove sezone sa Genovom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!