NaslovnicaVijestiKOVAČ DOVODI HRVATA U MINHEN: Sjajnom partijom protiv Nigerije sebi omogućio transfer...

KOVAČ DOVODI HRVATA U MINHEN: Sjajnom partijom protiv Nigerije sebi omogućio transfer u Bayern

Novi strateg Bayerna, bivši kapiten i selektor Hrvatske reprezentacije Niko Kovač već je počeo sastavljati ekipu za narednu sezonu. On je tako klupskom vodstvu predao popis želja na kojem se nalazi i ime napadača Hrvatske reprezentacije, koji je inače odigrao odličnu utakmicu protiv Nigerije, Andreja Kramarića.

transfer u Bayern

U Hoffenheimu nemaju namjeru prodati Kramarića, ali ako dobiju dovoljno novca neće moći ostati imuni. U njemačkoj su mediji prenijeli  kako napadača hrvatske reprezentacije želi novi trener Bayerna Niko Kovač.

>> Evo što je Sergio Ramos rekao Davidu de Gei prije nego što je Cristiano Ronaldo izveo penal!

Sky Sports izvještava da je njemački Bayern München zainteresiran za napadača Hoffenheima i hrvatske reprezentace Andrej Kramarića. Strijelca gola u prvom susretu Hrvatske na Mundijalu u Rusiji ranije je želio i jedan talijanski klub koji je ponudio naknadu od 30 milijuna eura, ali su u Hoffenheimu odbili mogućnost transfera za tako mali iznos.

“Njegova prodaja nije dobar izbor za nas, ali ne znam što će se dogoditi ukoliko netko ponudi 50 milijuna eura za njega”, rekao je Alexander Rosen, direktor kluba.

Taj “netko” mogao bi biti Bayern, koji je, zahvaljujući Niku Kovaču, također zainteresiran i za Ante Rebića, koji ima vrlo dobru sezonu u njemačkom prvenstvu gdje igra za Eintracht Frankfurt.

[su_cashout]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!