NaslovnicaVijestiKraj jedne ere: Dugogodišnji branič napušta Chelsea

Kraj jedne ere: Dugogodišnji branič napušta Chelsea

Dugogodišnji kapetan Chelseaja John Terry napušta Chelsea na kraju sezone, priopćili su u londondskom klubu. Defanzivac koji ima 36 godina za “plavce” je debitirao 1998. godine, a dosada je zabilježio 713 nastupa, u kojima je postigao 66 pogodaka. U Londonu je četiri puta osvojio Premijer ligu, pet puta FA kup, jednom Ligu prvaka i jednom Ligu Europe.

napušta chelsea

Klupski je rekorder po broju mečeva na kojima je nosio kapetansku traku – čak 578. Terry je ove sezone u Premier ligi samo četiri puta bio u startnoj postavi.

“Nakon 22 godine provedene u klubu, ima toliko ljudi kojima bi trebalo da se zahvalim u ovom fantastičnom klubu. Trenerima, suigračima, osoblju i navijačima, koji su me podržavali sve ove godine. Ne mogu dovoljno vam zahvaliti.”, izjavio je Terry.

“Odluku o svojoj budućnosti ću donijeti u dogledno vrijeme. Sada sam posvećen samo tome da pomognem timu da postigne uspjeh ove sezone. Klub i ja smo oduvijek imali fantastičan odnos, koji će se nastaviti i nakon mojih igračkih dana. Imali smo nekoliko zaista pozitivnih razgovora , ali odlučio sam da je sada pravi trenutak da odem. Uvijek sam želio otići u pravo vrijeme i osjećam da je kraj ove sezone pravi trenutak i za klub i za mene.”, dodao je Terry.

>>Diego Godin: Tko ne bi htio igrača kao što je Jamie Vardy?
[su_bet365_bonus_bih_promocija]

On je naveo da osjeća da može još mnogo toga ponuditi na terenu, ali i da shvaća da će Chelsea biti “ograničen” zbog njega.

“Željan sam nastaviti igrati, tako da ću se truditi da započnem novi izazov.”, rekao je Terry.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!