NaslovnicaVijestiKRAJ JEDNE ERE: Što su o Cristianu Ronaldu govorili Maradona, Pele, Messi,...

KRAJ JEDNE ERE: Što su o Cristianu Ronaldu govorili Maradona, Pele, Messi, Mourinho i brojne druge nogometne legende!

Jučer je i službeno potvrđeno kako je Cristiano Ronaldo napustio Real Madrid i otišao Juventus u transferu vrijednom 100 miliona eura. Kako su izvijestili brojni mediji, Portugalac je sa talijanskim velikanom potpisao četverogodišnji ugovor, po kojem će zarađivati 30 miliona eura po sezoni.

Ronaldo napustio Real Madrid

Potvrda je stigla samo nekoliko trenutaka nakon što je Cristiano Ronaldo poslao oproštajnu poruku, kojom se zahvalio navijačima i klubu. On je na Santiago Bernabeu stigao davne 2009. godine za 94 miliona eura, što je u to vrijeme bio novi rekord kada su u pitanju transferi.

[su_bet365_koeficijenti]

U devet sezona u dresu Los Blancosa, on je na ukupno 438 utakmica u svim takmičenjima postigao nevjerovatnih 450 golova, te osvojio ukupno 15 trofeja, uključujući četiri puta Ligu prvaka, te dva puta La Ligu. Njegovim odlaskom iz španjolske prijestolnice završena je jedna era La Lige i veliko rivalstvo sa zvijezdom Barcelone Lionelom Messijem, a otkrivamo vam što su o 33-godišnjaku u proteklih devet godina govorile najveće legende i najutjecajniji ljudi u svijetu nogometa.

Florentino Perez: “Cristiano Ronaldo je najbolji igrač u povijesti, zajedno sa Di Stefanom.”

Pele: “Mislim da nema nikakve sumnje kako je Cristiano Ronaldo najbolji igrač, najbolji strijelac i najbolji napadač na svijetu u ovom trenutku.”

Jose Mourinho: “Moja djeca nisu gledala Pelea i ne znaju tko je on, ali za 40 godina djeca će znati tko je Cristiano.”

Diego Maradona: “Cristiano Ronaldo je dio nogometnog nasljeđa, on je jedan od onih igrača koji praktički sami mogu odvesti svoj tim do finala.”

Lionel Messi: “Cristiano Ronaldo je sjajan igrač koji ima mnoge kvalitete. Svake godine se ističe, zbog čega je jedan od najboljih na svijetu.”

Zinedine Zidane: “Cristiano je iz druge galaksije, zna da će postići gol. Drugačiji je od drugih i poseban.”

Predrag Mijatović: “Cristiano Ronaldo je s druge planete, bolji je od Messija.”

Marcelo: “Velika mi je čast što igram sa njim. Samo mu trebate dodati loptu, a on će učiniti ostalo.”

Alfredo Di Stefano: “On je fenomen, broj jedan.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!