NaslovnicaVijestiKRAJ TRANSFER SAGE?! Gdje će Sergej Milinković-Savić?

KRAJ TRANSFER SAGE?! Gdje će Sergej Milinković-Savić?

Nazire li se kraj transfer sage koja je već neko vrijeme tema broj jedan u nogometnoj javnosti na Apeninskom poluotoku? Sergej Milinković-Savić je već duže vrijeme na meti najvećih europskih klubova, a konačan odgovor će ipak dati predsjednik Lazija Claudio Lotito, koji ne popušta uprkos astronomskim ponudama.

Sportski mediji u Italiji na dnevnoj dozi drže tenziju oko srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića. Dnevni list Tuttosport koji izlazi u Torinu i koji je talentiranog veznog igrača nedavno prozvao “srpskim Zidaneom” danas je preko cijele naslovne strane objavio sliku igrača Lazija sa samo jednom dilemom: Juve ili Real?

Isti list otkriva da je Juventus u poodmaklim pregovorima sa Brazilcem Marcelom koji je jedan od najboljih prijatelja najzvučnijeg pojačanja Cristiana Ronalda, a pominje se da bi čak moglo da dođe i do trampe, uz novčanu nadoknadu, pa da na Bernabeu ode Miralem Pjanić, a da Real Madrid dodatno odriješi kesu i kompletira portugalsko-brazilski tandem koji je sjajno funkcionisao kod Zinedinea Zidana, doskorašnjeg trenera prvaka Europe.

“Real Madrid je spreman da odvoji čak 155 milijuna eura za Sergeja, jer je predsjednik Lazija Lotito glatko odbio 110 miliona. Sada je sve na Jorgeu Mendesu, menadžeru srpske mlade zvijezde, koji je bio jedan od najznačajnih igrača reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji”, napisao je Tuttosport.

Doduše, činjenica je da Milinković-Savić nije briljirao na Mundijalu, tek je u uvodnoj utakmici protiv Kostarike pokazao djelić raskoša neospornog talenta, ali u utakmicama protiv Švicarske i Brazila nije bio na nivou, uostalom, kao ni njegovi suigrači. Na njegova pleća vjerovatno su svaljena i prevelika očekivanja, a uprkos nastupu u Rusiji, interesovanje za njegove usluge ne jenjava.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!