NaslovnicaVijestiKRALJEVI MERCATA - Ovo su igrači koje je Juventus dovodio besplatno!

KRALJEVI MERCATA – Ovo su igrači koje je Juventus dovodio besplatno!

Prvak Italije i službeno je potvrdio dolazak Emrea Cana u Juventus. Stara dama ponovno dokazuje svijetu kako su oni kraljevi mercata, iz godine u godinu dovode world-class igrače besplatno i s takvom momčadi osvaja sve u Italiji i napadaju krunu Europe.

kraljevi mercata

Emre Can, igrač koji je s Liverpoolom išao do finala Lige prvaka sada je besplatno napustio klub nakon što mu je istekao ugovor i potpisao za Juventus. Kako je uopće moguće da danas kada je svaki bolji igrač između 50 i 100 milijuna eura – Juve dovodi takvog igrača besplatno? Oni su doktori svog posla, ovo im nije prvi put da dovode vrhunske igrače besplatno, a ovo je i popis vrhunskih igrača koji su došli u zadnjih 10 godina:

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

2009 – Fabio Cannavaro (iz Real Madrida)
2011 – Andrea Pirlo (iz AC Milana), Andrea Barzagli (iz Wolfsburga za 300 tisuća eura)
2012 – Paul Pogba (iz Manchester Uniteda)
2013 – Fernando Llorente (iz Athletic Bilbaa)
2014 – Kingsley Coman (iz PSG-a)
2015 – Sami Khedira (iz Real Madrida), Neto (iz Fiorentine)
2016 – Dani Alves (iz FC Barcelone)
2018 – Emre Can (iz Liverpoola)

[su_bet365_koeficijenti]

Svi ti igrači su Juventusu uvelike pomogli da osvajaju titule u Italiji i da budu uspješni u Ligi prvaka, a mnogima od njih su i zaradili kada su ih prodavali. Pogbu su prodali za 105 milijuna eura, za Comana su dobili 28 milijuna eura, za Neta 6 milijuna eura – dakle ukupno 139 milijuna eura za igrače koje su doveli besplatno – a za 155 milijuna eura izgradili su prekrasni Juventus Allianz Stadium koji je jedan od najmodernijih stadiona u Europi.

S druge strane, recimo FC Barceloni prijeti tužba Atletico Madrida da su dogovarali transfer Griezmanna njima iza leđa, a transfer je bio težak 100 milijuna eura. Također, na Barcelonu su ogorčeni i u Dortmundu gdje su transfer Dembelea vrijedan 145 milijuna eura iznudili na način da su nagovorili Dembelea da ne dolazi na treninge i odbija igrati za Dortmund dok ga ne prodaju. Juventus iz godine u godinu svijetu pokazuje kako se u ovim ludim uvjetima ipak može raditi jeftino i kvalitetno.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!