NaslovnicaVijestiKRALJEVI SMISLILI PLAN: Real Madrid će pokušati dovesti samo jednu zvijezdu do...

KRALJEVI SMISLILI PLAN: Real Madrid će pokušati dovesti samo jednu zvijezdu do kraja prelaznog roka, a evo o kome je riječ!

Real Madrid je slavio u nedjelju protiv Getafea u okviru prvog kola La Lige, a Los Blancosi su to učinili pred samo 48000 navijača, što je najmanja posjeta na jednoj njihovoj domaćoj utakmici u posljednjih skoro deset godina.

Real Madrid želi Neymara

Naravno, glavni razlog zbog toga je odlazak najveće zvijezde kluba Cristiana Ronalda. Portugalac je otišao u Juventus za 100 miliona eura ranije ovog ljeta, nakon što je u proteklih devet godina na ukupno 438 odigranih utakmica u ‘kraljevskom’ dresu postigao nevjerovatnih 450 golova i podijelio 131 asistenciju.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Iako čelnici kluba nisu planirali dovesti njegovu zamjenu, poruka navijača je jasna. Naime, u nedavnom glasanju na službenoj stranici madridskih novina Marca, čak 83 posto navijača je glasalo kako žele da klub dovede dostojnu zamjenu za 33-godišnjaka. Španjolski velikan se u proteklih nekoliko tjedana povezivao sa dovođenjem brojnih zvijezda, ali Marca otkriva kako je predsjednik kluba Florentino Perez odlučio kako će pokušati dovesti samo jednu od njih, a riječ je o Neymaru.

Naime, on je spremio čak 300 miliona eura za Brazilca, te ne planira dovoditi niti jednog drugog igrača, koji su se povezivali sa dolaskom na Santiago Bernabeu ovog ljeta. Naime, u Real Madridu nisu spremni platiti 120 miliona eura, koliko Chelsea traži za Edena Hazarda, jer smatraju kako on ne vrijedi toliko. Pored toga, nisu spremni platiti ni 200 miliona eura, koliko bi koštao Harry Kane. Što se tiče Roberta Lewandowskog, smatraju kako je on prestar, s obzirom da je već ušao u tridesete, dok Mauro Icardi više nije opcija zbog loših odnosa sa upravom Intera.

Čelnici kluba još uvijek čekaju kako će se razviti situacija na relaciji PSG – Uefa, s obzirom da francuskom klubu prijeti velika kazna zbog mogućeg kršenja financijskog fair-playa, te da će biti primorani prodati neke od svojih velikih zvijezda. Ukoliko zaista dođe do toga, klub bi najvjerovatnije mogao napustiti Neymar za već navedenih 300 miliona eura, koliko je Real Madrid spreman platiti za njegove usluge.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!