NaslovnicaVijestiKranjčar o ždrijebu Lige prvaka

Kranjčar o ždrijebu Lige prvaka

Trener nogometaša Dinama iz Zagreba Zlatko Kranjčar rekao je danas da vjeruje da njegova momčad može ravnopravno igrati s Juventusom, Sevillom i Olympiqueom iz Lyona u Ligi prvaka i da se bori za proljeće u Europi.

Zlatko Kranjčar

Svi su dobri, ali i mi smo dobri. Nadam se da ćemo se pojačati do kraja prijelaznog roka i da ćemo biti ravnopravni konkurentima, rekao je trener Dinama iz Zagreba.

“Mislim da je ždrijeb jako atraktivan i dobar. Imamo protivnike s kojima bismo mogli dobro da odigramo i da napravimo dobar rezultat. Sigurno je da ćemo se dobro pripremiti i kroz utakmice u skupini tražiti određene rezultate za proljeće”, rekao je Kranjčar za web stranice kluba.

Fudbaleri Dinama će u Ligi prvaka igrati u Skupini H s Juventusom, Sevillom i Olimpiqueom iz Lyona.

“Ono što sam nagovijestio kad sam došao prije dva mjeseca u klub jeste to da želim da Dinamo dočeka proljeće u Europi. Mislim da nam ova grupa daje nadu”, rekao je Kranjčar.

On je naveo da se nada da će se Dinamo još pojačati i da će biti ravnopravan konkurent protivnicima u skupini.

“Svi su dobri, ali i mi smo dobri. Nadam se da ćemo se pojačati do kraja prijelaznog roka i da ćemo biti ravnopravni konkurentima u skupini. Sevilla je trostruki pobjednik Lige Europa, imamo u grupi jaki Juventus i Lyon. Mislim da imamo dobru grupu i da se možemo nositi sa sva tri kluba. Nije to prepotentno, nego realno i objektivno. Bit ćemo još bolji, podignuću formu i uz dolazak još par kvalitetnih igrača imamo pravo računati na proljeće. to je moja vizija “, dodao je Kranjčar.

KLADI SE
Trener nogometaša Juventusa Massimiliano Allegri rekao je da njegova momčad mora biti oprezna.

“Prošle godine smo propustili veliku šansu u Sevilli (kada je Juventus porazom završio na drugom mjestu u skupini). Biće užarena atmosfera u Lyonu i Zagrebu, tako da moramo biti oprezni i da ostanemo fokusirani”, rekao je Allegri.

Nogometaš prvaka Italije Sami Khedira naveo je da ne može dočekati početak natjecanja u Ligi prvaka.

“Ovo će biti vrlo zanimljivo. Ždrijeb nam je donio putovanja u Španjolsku, Francusku i Hrvatsku. Ne mogu dočekati početak Lige prvaka”, napisao je Khedira na svom Twitter nalogu.

Kladionice pak vide “modre” kao autsajdere i ne daju im prevelike šanse za uspjeh u grupi. Ukoliko mislite suprotno te imate osjećaj da bi klub sa Maksimira mogao biti jedno od iznenađenja ovogodišnje Lige prvaka, mogli biste fino da zaradite.

dzgq

dzgw

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!