NaslovnicaVijestiKRITIKOVAO TRENERA: Evo što je Messi poručio Valverdeu na poluvremenu jučerašnje utakmice...

KRITIKOVAO TRENERA: Evo što je Messi poručio Valverdeu na poluvremenu jučerašnje utakmice protiv Real Sociedada!

Zvijezda Barcelone i po mišljenju mnogih najbolji igrač na svijetu u ovom trenutku Lionel Messi navodno je na poluvremenu jučerašnje utakmice protiv Real Sociedada kritikovao svog trenera Ernesta Valverdea.

Messi kritikovao Valverdea

Tu vijest prenose španjolske novine Don Balon, u čijem izvješću piše kako je Argentinac na poluvremenu utakmice, kada je njegov tim gubio rezultatom 1-0, rekao Valverdeu da se prestane zezati i da uradi što je potrebno kako bi osvojili sva tri boda.

[su_bet365_koeficijenti]

Navodno, Messi nije bio zadovoljan Valverdeovom odlukom da susret od prve minute započnu Rafinha i Sergi Roberto u veznom redu ispred Philippea Coutinha i Sergija Busquetsa, a ta odluka je zbunila i brojne navijače katalonskog kluba, s obzirom da je ovo za njihov tim jedno od težih gostovanja u La Ligi.

Čini se kako ga je španjolski stručnjak i poslušao, s obzirom da je u drugom poluvremenu u igru ušao Coutinho umjesto Semeda, te je Brazilac učestvovao kod pobjedničkog gola. Naime, nakon jednog njegovog udarca Barcelona je dobila korner, nakon kojeg je u gužvi Ousmane Dembele uspio postići gol za konačnih 1-2. Blaugrana je u proteklih deset godina često imala problema na gostovanjima na Anoeti, i sigurno je kako će im ovaj preokret na utakmici u kojoj su igrali razočaravajuće biti dodatan vjetar u leđa za nastavak sezone.

S obzirom da su jučer bodove ispustila dva najveća rivala u borbi za titulu Real Madrid i Atletico Madrid, Katalonci su se trenutno izdvojili na prvom mjestu na tabeli sa 12 osvojenih bodova nakon četiri odigrana kola, dva više od Los Blancosa. Pred njima je sada susret prvog kola grupne faze Lige prvaka protiv PSV Eindhovena, koji se igra u utorak na Camp Nouu, nakon čega će u nedjelju ugostiti i Gironu u petom kolu La Lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!