NaslovnicaVijestiKroos: Kada Zidane govori, svi igrači pažljivo slušaju

Kroos: Kada Zidane govori, svi igrači pažljivo slušaju

“Kada Zidane govori, svi ga pažljivo slušaju”: Nogometaš Real Madrida, Toni Kroos, rekao je da taj klub igra mnogo bolje od kada ga je preuzeo Zinedine Zidane i dodao da ga svi igrači pažljivo slušaju kada govori.

Zidane govori

“Kada je Zidane stigao prije 15 mjeseci situacija mi u klubu ni u timu nije bila idealna. Ali, onda se sve promijenilo. Zidane je stvorio vrlo pozitivno okruženje. Volim raditi s njim, imamo dobar odnos, na isti način razmišljamo o igri.”, rekao je Kroos za web stranice Uefe.

Njemački nogometaš je naveo i da svi u timu imaju isti osjećaj, a to je da mogu mnogo naučiti od Zidana.

“Osvojili smo Ligu prvaka, ove sezone se borimo za dva trofeja. Sve zahvaljujući njemu”, rekao je Kroos.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

“On je bio jedan od najboljih nogometaša na svijetu i zato kad on govori svi slušaju. Daje nam korisne savjete o svakoj situaciji, svakom problemu, kako da se izborimo sa nekom kompliciranom situacijom na terenu. Uvijek je spreman da nam pomogne i da nam da savjet.”, dodao je njemački nogometaš.

Prije nego što je preuzeo prvi tim Real Madrida, Zinedine Zidane je dvije sezone trenirao omladinske selekcije Real Madrida. Sa igračkom karijerom je završio 2006. godine u dresu madridskog tima za koji je odigrao 155 utakmica i postigao 37 pogotaka. Prije Real Madrida nastupao je za Juventus, Bordeaux, a profesionalnu karijeru počeo u Cannesu.

Za francusku reprezentaciju igrao je od 1992. do 2006. godine a ostat će upamćen njegov meč u finalu Svjetskog prvenstva 2006. godine.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!