NaslovnicaVijesti"Kroosa i Williana sam želio u Liverpoolu."

“Kroosa i Williana sam želio u Liverpoolu.”

Steven Gerarrd je u svojoj autobiografiji otkrio da je u Liverpoolu često bio zadužen za kontaktiranje potencijalnih pojačanja otkriva Daily Mail.

Kroosa i Williana sam želio

“Kroosa i Williana sam želio u Liverpoolu”, otkrio je Gerrard pa nastavio:

“Kada smo želili nekog igrača poslao bi mu poruku. Tada sam pokazivo poštovanje i dopustio da igrač pročita kada to njemu najviše odgovara.”

“Williana sam pozdravio i rekao mu da se nadam da ga ne smeta što ga kontaktiram direktno. Rekao sam mu da mu se divim kao igraču, a onda sam spomenuo da je Liverpool kontaktirao njegovog agenta pa mu poručio da ako što bilo treba ili ga zanima da sam mu na raspolaganju.”

“Odgovor je stigao i razgovor je krenuo. Willian mi je zahvalio i rekao da želi igrati sa mnom, bla, bla, bla, ali postoji drugi klub koji igra u Ligi prvaka s kojim moram razgovorati.”
Ali Willian je na kraju završio u Chelseaju..

“Također te sezone smo bili nevjerovatno optimistični. Rodgers me zamolio da pokušam dovesto Tonija Krossa. Nasmiješio sam se.”

Obojica smo se divili Kroosu, ali znali smo da Real Madrid priprema dovesti Kroosa.”

“Prema meni se nije ponio kao totalni idiot, jer naravno htio je u Real.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!