NaslovnicaVijestiPlaćen 15 milijuna 2015. godine, a sada ga Mourinho kupuje za 79...

Plaćen 15 milijuna 2015. godine, a sada ga Mourinho kupuje za 79 milijuna eura

Manchester United mora pojačati svoje opcije u veznom redu, ako misle da pariraju Manchester Cityju ove sezone.

Plaćen 15 milijuna

Manchester United počinje sve više ovisiti o prisustvu Paul Pogbe i njegovoj brzoj transformaciji iz obrane u napad, sa veznjacima koji sa svojim vještinama dokazuju temelje Jose Mourinhove igre.

To je imalo učinak da se Unitedov ritam potpuno oslanja na jednog čovjeka, a niti jedan klub sa ambicijama ne može da se bori na više frontova ako nema više igrača na jednoj poziciji, to jest da mora imati dobar plan B. (Marouane Fellaini i njegovi zračni dueli su dovoljno dobri za plan C).

[su_no1forfootball]

No, plan B o kojem smo govorili iznad, to jest adekvatna zamjena za Paul Pogbu u slučaju odmora ili ozljede bi mogao biti Lazijev Sergej Milinković-Savić, koji je u odličnoj formi ove sezone i Mnachester United ga već odavno prati, no morat će da ga plate oko 79 milijuna eura.

Lazijev direktor Igli Tare je otkrio da su odbili ponudu od 70 milijuna eura prošlog ljeta i s obzirom na to koliko dobro Srbijanac igra, sigurno ga neće dati ni cent manje od te cijene.

Potpisan za sumu od 15 milijuna eura iz Genka, napredak Milinkovića-Savića je bio fenomenalan – ove sezone već ima 6 golova i tri asistencije u 19 utakmica.

[su_watch_live_football]

Zapravo, u kolovozu je klub Genku platio još 9 milijuna eura kako bi otkazao klauzulu u njegovom ugovoru, koja je govorila da će Belgijanci imati 50% prava od prodaje Srbijanca.

Manchester Unitedu su potrebne opcije u sredini sa Anderom Herrerom, Nemanjom Matićem, pa čak i Michael Carrickom, koji nisu ona vrsta igrača koja može učiniti što Paul Pogba čini.

Prodor Francuza, trčanje i vizija su neusporedive u ekipu i dodavanje istomišljenika kao što je Milinković-Savić zaisigurno će pomoći Unitedu da postane mnogo bolji tim.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!