NaslovnicaVijestiKvarner u šoku: Totalni kolaps i propast NK Rijeke?!

Kvarner u šoku: Totalni kolaps i propast NK Rijeke?!

Zadnjih dana pojavilo se mnogo glasina kako je Damir Mišković razmišljao o potpunom povlačenju iz nogometa te nastavku karijere samo u biznisu. Ako se to dogodi, Rijeka bi se mogla suočiti s velikim poteškoćama, sa kojim se ne bi mogla izboriti sama, jer upravo je Mišković taj koji je Rijeku digao na noge i omogućio joj naslov prvaka Hrvatske.

propast NK Rijeke

Navijači Rijke, popularna “Kantrida” u posljednjem derbiju protiv Hajduka izrazili su neslaganje sa sastankom predsjednika kluba Damira Miskovića s osporenim i u hrvatskoj javnosti nepoželjnim Zdravkom Mamićem, koji su mediji potvrdili u medijima. Sjetimo se, Misković je nedavno najavio da namjerava kupiti klub i nastaviti ga voditi, no teško je očekivati da će se to sada dogoditi.

>> CIES objavio: 50 najvrijednijih U21 igrača na svijetu

Sportsko izdanje revije”Novi list” izvijestilo je da je Misković zadnjih dana razmišljao o potpunom povlačenju iz nogometa, jer se ne želi nositi sa pritiskom koji mu ovaj posao prouzrokuje.

[su_bonus]

On se trenutačno se nalazi na medicinskim i poslovnim sastancima u Švicarskoj, a nagovještaj njegovog mogućeg odlaska iz kluba u koji je uložio znatan privatni kapital trenutačno je na razini glasina, jer od Miškovića nije stigla nikakva potvrda a ni demant.

[su_cashout]

Da vas podsjetimo, Mišković je prije pet godina preuzeo NK Rijeku, klub koji je tada bio u velikim dugovima i prijetilo mu je gašenje. Sa velikim ulaganjem od Rijeke je napravio jedan od najboljih klubova u Hrvatskoj, a svoju vladavinu okrunisao je titulom prvaka Hrvatske prošle godine, te je tako sa trona skinu Dinamo nakon više od 10 godina vladavine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!