NaslovnicaVijestiKylian Mbappe: Ja sam najsretniji igrač u Monacu zahvaljujući njemu

Kylian Mbappe: Ja sam najsretniji igrač u Monacu zahvaljujući njemu

Zvijezda Monaca Kylian Mbappe je izjavio da je najsretniji igrač u Monacu zahvaljujući bliskoj vezi sa suigračem Radamelom Falcaom.

Mbappe presretan jer igra zajedno sa Falcaom

18-godišnjak igra sjajnu sezonu u dresu kluba iz Kneževine, postigao je 13 golova u 24 nastupa u ligi, te je pomogao timu da stigne do polufinala Lige prvaka.

U ekipi Monaca, samo je Falcao (18) postigao više golova u ligi od mladog Francuza, koji ne krije oduševljenje jer svlačionicu dijeli s jednim od najboljih europskih napadača.

“Mislim da sam najsretniji igrač u Monacu budući da sam na početku svoje karijere i jer igram sa tako vrhunskim napadačem kao što je Radamel”, rekao je Mbappe za službenu UEFA-inu stranicu.

“On je ostavio svoj trag u povijesti ove igre i postigao veliki broj golova.”

Nakon dvije razočaravajuće posudbe u Premier ligi, Chelseaju i Manchester Unitedu, kolumbijski reprezentativac je povratio svoju prepoznatljivu formu ove sezone u Monacu.

Duo Falcao i Mbappe će suočiti sa najvećim testom u srijedu, kada na Stade Louis II stiže prvak Italije Juventus, predvođen nevjerovatnim defanzivnim duom Lenardom Bonuccijem i Giorgijem Chiellinijem čiji tim je primio samo dva gola u Ligi prvaka ove sezone.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!