NaslovnicaVijestiKylian Mbappe odlazi iz Monaca za 155 milijuna eura: 18-godišnjak će primati...

Kylian Mbappe odlazi iz Monaca za 155 milijuna eura: 18-godišnjak će primati platu od 320.000 funti tjedno

Kylian Mbappe odlazi iz Monaca za 155 milijuna eura. 18-godišnjak će primati platu od 320.000 funti tjedno. Edinson Cavani, Neymar i Kylian Mbappe kao trojac u napadu, a ako to nije najjači trojac u Ligi prvaka, onda jednostavno ne znam što je to. Dovođenje pojačanja iz snova za PSG izgleda vrlo blizu, dok Financial Fer Play izumire.

Kylian Mbappe odlazi

Kylian Mbappe je možda bio jedan od najtraženijih igrača na svijetu za vrlo kratko vrijeme, ali će izgubiti tu titulu kada se preseli u PSG za zaista bizarno veliku naknadu.

Tinejdžer je prvi put došao na scenu prije dvije sezone, kada je postao Monacov najmlađi strijelac svih vremena, ali prošla sezone je bila njegova prava godina, kada je pomogao Monacu da osvoji Ligu 1 i dođe do polufinala Lige prvaka.

Također je odigrao svoju prvu utakmicu za reprezentaciju Francuske i odjednom ga želi svaki tim na kontinentu. Nitko više nije želio da ga dovede od Real Madrida i svi smo mislili da će se taj transfer obistiniti.

[su_mayweather__mcgregor]

Ali, kada je novac iz Pariza došao, činilo se neizbježnim to da će završiti u svom rodnom gradu u Francuskoj, a mediji navode da je pitanje dana kada će ovaj transfer biti završen.

Čini se da bi se i Fabinho mogao pridružiti Parizu, dok će Lucas Moura otići na drugu stranu, ali ništa od toga još uvijek nije potvrđeno.

Monaco je ovog ljeta već izgubio Benjamina Mendyja, Bakayoka i Bernarda Silvu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!