NaslovnicaVijestiKylian Mbappe: Samo ja odlučujem gdje ću igrati!

Kylian Mbappe: Samo ja odlučujem gdje ću igrati!

Kylian Mbappe: Samo ja odlučujem gdje ću igrati!

Nogometaš Monaca Kylian Mbappe rekao je da nitko ne može ga natjera da napusti klub ako to ne želi i da će mu prilikom eventualnog transfera u neki drugi klub najvažnije biti da igra redovito. Mbappe se probio ove sezone, proglašen je za najboljeg mladog igrača francuske lige, postigao je 26 golova u svim natjecanjima, osvojio je s Monacom šampionsku titulu i igrao u polufinalu Lige prvaka.

ja odlučujem

Za njega su zainteresirani brojni klubovi, među kojima Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Liverpool i Manchester City, a 18-godišnji napadač rekao je da će samostalno donijeti odluku o nastavku karijere.

>>Neymarov otac ‘tjera’ brazilskog nogometaša iz Barçe?

“Izabraću na temelju moje karijere, karijera mi je najvažnija. U godinama sam u kojima moram igrati i to će biti na prvom mjestu. Nemam 35 ili 36 godina da moram voditi računa o svom tijelu, još moram mnogo učiti. Ove godine sam se probio, a sada ide najvažniji korak, potvrda. Samo ja odlučujem i neću otići tamo gdje bi me mogli natjerati da odem.”, rekao je Mbappe, prenio je Omnisport.

On je dodao da dobro podnosi pritisak i da je na to navikao.

“U nogometu je sve moguće, od trenutka kada počneš radiš i vjeruješ u svoje kvalitete. Uvijek sam vjerovao u sebe, nije bilo dovoljno samo da to želiš, moraš sebi da omogućiš uspjeh. Nisam znao da će se to dogoditi ovako brzo, ali sam to želio.”, rekao je Mbappe.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!