NaslovnicaVijestiKylian Mbappe: Želio sam se ošišati poput njega kad sam bio mlađi

Kylian Mbappe: Želio sam se ošišati poput njega kad sam bio mlađi

Napadač Paris Saint-Germaina Kylian Mbappe otkrio je kako je kako se kao dječak želio ošišati na ćelavo da bi izgledao poput svog idola Zinedinea Zidanea.

Mbappe otkrio kako se želio ošišati kao dječak

U vrijeme kada je Mbappe odrastao i prvi put zaigrao nogomet Zidane je bio jedna od najvećih zvijezda u svjetskom nogometu.

Mbappe je u izjavi za RMC Sport rekao: “U to vrijeme sam bio u nekom svom svijetu, zbog čega sam želio izgledati poput njega. Kada volite nekog igrača želite učiniti sve poput njega.”

“Upravo to sam ja želio, ali nisam znao izraz ćelavost pa sam pitao frizera da mi ukloni kosu, mislio je da sam lud.”

[su_live_koeficijenti]

I dok je pred njim veliki put da u karijeri učini ono što je legendarni Francuz učinio, Mbappe itekako gradi svoje ime u svijetu nogometa, što i dokazuje njegov transfer na Park prinčeva.

Nakon sjajne prošle sezone u dresu velikog rivala Monaca, u kojoj je pomogao klubu iz Kneževine da osvoji titulu te stigne do polufinala Lige prvaka, Mbappe je nastavio u istom ritmu i u dresu PSG-a ove sezone.

Već je postigao dva gola u tri nastupa za novi klub, te je na dobrom putu da osvoji drugu uzastopnu titulu prvaka Francuske.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!