NaslovnicaVijesti"Lacazette bi mogao zamijeniti Ibrahimovića u PSG-u"

“Lacazette bi mogao zamijeniti Ibrahimovića u PSG-u”

Brat Alexandrea Lacazettea izjavio je da bi napadač Lyona mogao preći u Paris Saint Germain kao zamjena za Zlatana Ibrahimovića.

Barcelona u pregovorima sa napadačem Lyona

Švedska zvijezda će napustiti Park prinčeva nakon što mu istekne ugovor na kraju sezone, a prema pisanju francuskih medija, Lacazette je prva meta Laurenta Blanca.

24-godišnjak, koji je postigao 23 gola u svim takmičenjima ove sezone, također je bio povezivan i sa West Hamom, od kojeg se očekuje mnogo zvučnih pojačanja u prvoj sezoni na novom Olimpijskom stadionu.

Međutim, Benoit Lacazette, Alexandreov brat i savjetnik, očekuje prelazak brata u Paris Saint Germain ukoliko od Parižana stigne ponuda za njega.

“Paris Saint Germain je bio zainteresovan prošle godine. Sad nakon odlaska Zlatana, trebaju popuniti prazninu u napadu”, rekao je Benoit za La Parisien.

“Nije nemoguće da će Alexandre preći tamo, ali nije ni sigurno. Ne zatvaramo vrata nikome, u ovom trenutku ćemo sagledati ponude svih klubova.”

Lyon je drugu uzastopnu sezonu osigurao igranje u Ligi prvaka nakon što su završili drugi u francuskom prvenstvu, a Lacazetteov brat vjeruje da će zainteresovani klubovi morati platiti veliku sumu novca za napadača Lyona.

“Lyon će igrati u Ligi prvaka. Do kraja maja, francuski ili strani klubovi će moći kontaktirati Alexandreovog agenta. On ne želi napustiti klub, ali sam će se oglasiti povodom toga. Sve zavisi od toga ko je trener i kakav je projekt kluba.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!