NaslovnicaVijestiDani Olmo otkrio: Spreman sam u budućnosti igrati za Hrvatsku!

Dani Olmo otkrio: Spreman sam u budućnosti igrati za Hrvatsku!

Krilni nogometaš zagrebačkog Dinama Daniel Olmo spreman je zamijeniti španjolsko sportsko državljanstvo za Hrvatsko, što bi mu omogućilo nastupanje za reprezentacije Hrvatske.

Do U18 reprezentacije, Dani Olmo bio je standardan član španjolske reprezentacije, ali trenutno nije zastupljen u nacionalnim timovima. U posljednjih nekoliko godina, ovaj dvadesetogodišnjak živi u Hrvatskoj, gdje se odlično i brzo razvija u dresu Dinamo Zagreba. Njegov interes na transfer tržištu raste, a vjerojatno i nije daleko dan kada će iz Dinama tići u neki od inozemnih klubova.

Ali prije toga, Hrvati ga žele vidjeti i osigurati u svom nacionalnom dresu. Žele raditi ono što su već ranije radili, primjerice s Eduardom da Silvom, koji je dugi niz godina igrao u Hrvatskoj i na kraju je dugi niz godinaa nastupao zaa reprezentaciju Hrvatske. Slično je učinio i Sammir. Olmo ne krije da je sklon promjeni nogometnog državljanstva.

>> OVAJ ČOVJEK JE NEVJEROVATAN: George Weah nastupio za Liberiju u prijateljskom meču protiv Nigerije

“Sanjam igrati za Španjolsku, ali ako ne bude poziva, zašto ne bi igrao za Hrvatsku? Papirologija je regulirana, to mi uveliko otvara vrata, bit će mi čast igrati s Modrićem i Rakitićem”, izjavio je Olmo za španjolski list AS.

[su_bonus]

Da li će nakon ove izjave dobiti pozivu reprezntaciju Španije, ostaje nam da vidimo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!